Μετά την παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη στη σειρά Η Παραλία, η Ελένη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε και προκαλείται ένταση μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να βαραίνει ψυχολογικά τον Διονύση, ο οποίος αισθάνεται τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Ευτυχώς, η άδεια του ξενοδοχείου του Αρχοντάκη είναι έτοιμη να εκδοθεί και ο Παύλος, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες, επισκέπτεται τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας για να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για τα ευχάριστα !
Γρήγορα διαπιστώνει, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο… ευοίωνα όσο φαίνονταν και πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα. Την ίδια στιγμή, πίσω στην παραλία, ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες δυσκολίες προσπαθώντας να βρουν μια λύση για να κάνουν την κοινότητα των χίπηδων βιώσιμη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι με τον Χάρι και τις αποφάσεις του και αποφασίζουν να συζητήσουν ανοιχτά για το μέλλον και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. ‘Ομως, η Υπατία καταλαβαίνει ότι ο Μαρκ έχει τελευταία μια περίεργη συμπεριφορά και το συζητά με τη Μαρία, αποκαλύπτοντάς της όλα τα πρόσφατα, αμφιλεγόμενα γεγονότα. Αυτή αποφασίζει να το ψάξει και ανακαλύπτει τα πάντα για τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες είναι μπλεγμένος. Πλέον, οποιοδήποτε μέλλον μαζί του δείχνει… αδύνατο.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος πασίγνωστο πετυχημένο στέλεχος – Αυτός είναι

F1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο

STAR: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή λόγω κόστους;