Ολοκληρώθηκε το καστ των ηθοποιών της νέας καθημερινής σειράς Οι Πανθέοι που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Το θρυλικό σίριαλ αναβιώνει τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή του στη δημόσια τηλεόραση.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Μιχάλης Σαράντης και η Κάτια Δανδουλάκη ήταν τα πρώτα ονόματα που έκλεισαν για να βρίσκονται στη σειρά. Για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας Μάρμως, που κρατούσε στην πρώτη βερσιόν η Κάτια Δανδουλάκη, ήρθε σε συμφωνία και πρόκειται να υποδυθεί η Ελληνοαμερικανίδα Μελία Κράιλινγκ, κόρη του Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου.

Παράλληλα, θα δούμε και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Αθηνά Μαξίμου, η Πηνελόπη Πιτσούλη, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Αλέξανδρος Μούκανος, η Μαρία Καλλιμάνη, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Κόρα Καρβούνη, ο Κώστας Φιλίππογλου, ο Σπύρος Σταμούλης, ο Μιχάλης Συριόπουλος, ο Νίκος Χατζόπουλος και η Ελένη Καρακάση.

Σημειώνεται ακόμα ότι τον ρόλο του Βλάση Πανθέου θα υποδυθεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Η ιστορία θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στο 1939, όπου ο πατριάρχης της οικογένειας Πανθέου, ο στρατηγός Βλάσης είναι ετοιμοθάνατος σύμφωνα με το MyTv και στο αρχοντικό του πηγαίνουν όλοι οι συγγενείς του. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο γιος του Ανδρέας με τη σύζυγό του Μάρμω και ο καλλιτέχνης ανιψιός του Ανδρέα, ο Κίτσος.

Στη συνέχεια, στο επίκεντρο της υπόθεσης μπαίνει η παράνομη σχέση που συνάπτει η Μάρμω με τον Κίτσο…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας