Είχε ήδη πέσει… σήμα ότι έρχεται η Μαρία Κίτσου στο δεύτερο μέρος της σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα. Η φήμη ήταν ισχυρή, γι’ αυτό και όλοι εμείς οι… γκρούπις, με το που ορκίστηκαν οι (εναπομείναντες) ήρωες κάτω από τη σημαία της Ελληνικής Επανάστασης και έπεσαν οι τίτλοι τέλους, δεν το κουνήσαμε εκατοστό από τον καναπέ.

Και, όπως αποδείχτηκε, καλά κάναμε… Γιατί όντως η «Ελένη Σταμίρη» των «Μελισσών» έκανε την εμφάνισή της, αλλά με αέρα ιταλικό, ανάλογο outfίt και βενετσιάνικη μάσκα, κλείνοντάς μας σχεδόν υπαινικτικά το μάτι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα σεζόν, που όμως δεν θα μας πάει μπροστά, στη μετά Θεοφανώ εποχή, αλλά… πίσω ολοταχώς. Και σαν να μην έφτανε αυτό το.. . τυράκι όπως γράφει η Αθηνά Ζαχαράκη στο Τηλέραμα, είδαμε και την κατά Θράσο «φραγκόκοτα», τον Μισέλ δηλαδή, να ανακαλύπτει στη σπηλιά, εκτός από τον «θησαυρό» που έψαχνε εναγωνίως ο Σπήλιος, και μια… καρδιά μέσα σε ένα βάζο!

Τι άλλο χρειάζεται για να πυρποληθεί η φαντασία και να περιμένεις πώς και πώς το φθινόπωρο; Είπαμε, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αλλά κα ο σκηνοθέτης Λεύτερης Χαρίτος «το ‘χουν» και ξέρουν πώς να σε κάνουν να… θέλεις κι άλλο!
‘Ολοι ξέρουμε πως η Μαρία Κίτσου δεν αποτελεί τυχαία επιλογή. Και βεβαίως δεν τη γνωρίσαμε  μόνο μέσα από τις «Άγριες μέλισσες», αν και η αλήθεια είναι ότι από εκεί εκτοξεύτηκε. Αυτή την εποχή μάλιστα η ΕΡΤ προβάλλει την ατμοσφαιρική σειρά «Καρυωτάκης», οπότε μπορείτε να της ρίξετε μια ματιά, γιατί εκεί θα δείτε και τη Μαρία… Η 44χρονη σήμερα ηθοποιός ερμηνεύει πίσω στο 2009 τη σπουδαία Μαρία Πολυδούρη, την αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Κώστα Καρυωτάκη ποιήτρια…

Εκτοτε ακολούθησε σημαντική θεατρική καριέρα, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για τα «Ορφανά». Και όλα αυτά ώσπου… συνάντησε την «Ελένη Σταμίρη». Αλήθεια, ξέρατε ότι αρχικά σπούδαζε… θεολογία; ‘Ηρθαν όμως τα πάνω κάτω όταν γράφτηκε στην πολιτιστική ομάδα του πανεπιστημίου. Και τα υπόλοιπα ανήκουν απλώς στην ιστορία…

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Λίνα και Όθωνας γίνονται ζευγάρι- Εγκαταλείπει τον Μάκη λόγω της ζήλειας του

Ο Jorge Lorenzo προκαλεί τον Dani Pedrosa σε αγώνα Boxing πυγμαχίας : Δέχεται!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή Πάρης και Γεωργία- Στο ορφανοτροφείο το μωρό