Νέους πρωταγωνιστές θα έχει η Μάγισσα του ΑΝΤ1 στον δεύτερο κύκλο της καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν.

Οι συζητήσεις του καναλιού με τη σειρά έχουν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για τον δεύτερο κύκλο ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του ΑΝΤ1 στην prime time. Στο δεύτερο κύκλο αναμένεται να ακολουθήσουμε τη σειρά 30 χρόνια μετά από την ιστορία που βλέπουμε τώρα. Με άλλα λόγια, όποιος έχει επιβιώσει από αυτά που γίνονται τώρα θα πρωταγωνιστήσει και του χρόνου.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η Μαρία Κίτσου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο από του χρόνου. Η μεγάλη ηθοποιός συνεργάζεται ξανά με τον Λευτέρη Χαρίτο μετά τις Άγριες Μέλισσες. Κάποια προβλήματα σχετικά με την παρουσία της ηθοποιού στη μίνι σειρά του Alpha «Μητέρα» δε στάθηκαν ικανά να κόψουν την παρουσία της καθώς τα γυρίσματα δε θα συμπίπτουν.

Την ίδια ώρα και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναμένεται να έχει τον έτερο πρωταγωνιστικό ρόλο και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον ηθοποιό σε κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι τον έχουν συνηθίσει.

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Αντώνης θα ζήσει ερωτική απογοήτευση απο τη Φανή

Έρωτας φυγάς: Μιχάλης και Ελπίδα αποφυλακίζουν τη Νάντια

Φάνηκε στο trailer του Survivor! Αλλάζουν ομάδες λέει ο Γιώργος Λιανός;; Μυστήριο με Φάνη Μπολέτση και όχι μόνο!