Ο Κώστας Καζανάς, αφοσιωμένος στην τέχνη του και σεμνός στη δημόσια εικόνα του, μιλά με τη δουλειά του. τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Έρωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Η Νάντια πήρε τον νόμο στα χέρια της και τον σκότωσε

– Έφτασε εκεί γιατί έβλεπε ότι ο Σωκράτης θα σκότωνε όλους όσοι ήταν γύρω της για να την κρατήσει. Το έκανε για να γλιτώσει την Αννα, την Ελπίδα και τον Μιχάλη. Η χειρο- δικία και η αυτοδικία ανήκουν στη ζούγκλα και δεν συμφωνώ.

Όμως η Νάντια έφτασε στο προσωπικό της αδιέξοδο καθώς η κακοποίησή της ήταν μια κατάσταση συν νεχής κι επαναλαμβανόμενη. Είναι ωραίο που οι σεναριογράφοι δεν τοποθέτησαν αυτή την ιστορία στο λούμπεν κομμάτι της κοινωνίας, αλλά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μορφωμένων ανθρώπων.

Η κακοποίηση υπάρχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν τη βρίσκεις μόνο σε οικογένειες χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ή με οικονομικά προβλήματα

– Ακόμη και η Ελπίδα είναι υποστηρικτική στη Νάντια

– Ίσως και από ενοχές αφού κατάλαβε τα λάθη που είχε κάνει στον γάμο της με τον Μιχάλη. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα, δεν αλλάζουμε τελείως, αλλά μπο- ρούμε να έχουμε μια μικρή βελτίωση στην πορεία της ζωής μας.

– Τώρα η Νάντια αρνείται να δει τους πάντες στη φυλακή

«Έχει παραιτηθεί. Είναι άσχημα τα πράγματα. Δεν θέλει να δει τον Μιχάλη κι επιδιώκει να ξεκόψει τελείως από εκείνη για να συνεχίσει τη ζωή του και να μην τον μπλέξει περισσότε ρο. Αυτό που έχει να περιμένει η Νάντια είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ισόβια ή θανατική ποινή.

Εκείνος όμως δεν τα παρατάει και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Κάποια στιγμή με ένα κόλπο που στήνει η Ελπίδα, δέχεται να τον συναντήσει και τότε τα πράγματα θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή που θα εκπλήξει το κοινό.

Αυτοί οι δύο πάντως με ένα τρόπο θα συνεχίσουν να είναι μαζί».

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Αυτό θα είναι το τέλος του Γράντου και της Τες

Eurovision 2024: Σκάνδαλο! Λάθος βίντεο για το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι βλάπτει την ελληνική συμμετοχή

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Με αυτήν βάζουν την Αρετή στο κελί