Στα άκρα φτάνει η κόντρα πατέρα και γιου, καθώς ο Μιχαήλ ζητάει πίσω την αρχηγία της οικογένειας Λάσκαρη στη σειρά Η Μάγισσα, αλλά ο Μάρκος αρνείται να κάνει κάτι τέτοιο, προκειμένου να προστατεύσει τη Θεοφανώ.

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό, καθώς το χάρισμα της Θεοφανώς ξεφεύγει από τα τείχη του πύργου των Λασκαραίων και γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή. Φυσικά, κάτι τέτοιο ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οι κάτοικοι απαιτούν να εκδιωχθεί η νεαρή κοπέλα, που πια θεωρείται «μάγισσα».

Όλοι φωνάζουν να τη διώξουν γιατί είναι του σατανά και ο Μάρκος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν θέλει να διώξει με τίποτα τη γυναίκα που αγαπάει, αλλά πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία για να τον πιέσουν για το αντίθετο.
Ο Μιχαήλ του λέει πως ο Μάρκος πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του γιατί ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και πρέπει να τον υπολογίσει ενώ και η Δαμιανή συμφωνεί λέγοντας ότι ο Μιχαήλ έχει δίκιο και δεν θα πρέπει αυτός που είναι καπετάνιος να επηρεάζεται από μία υπηρέτρια!

Ο Μάρκος όμως επιμένει λέγοντας ότι η Θεοφανώ δεν έχει να πάει πουθενά! Θα μείνει εκεί!

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.
Κι ενώ έξω από τον πύργο ο κόσμος έχει στρατοπεδεύσει και απαιτεί να φύγει η Θεοφανώ, ο Μιχαήλ βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, απαιτεί από τον γιο του να του δώσει πίσω την αρχηγία.

Όπως φαίνεται δεν είναι ακόμα έτοιμος να γίνει καπετάνιος οπότε θα πρέπει να δώσει πίσω τη σπάθα και το δαχτυλίδι.

Ο Μάρκος όμως είναι ανένδοτος και του λέει ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ενώ η Θεοφανώ θα μείνει και δε θα τολμήσει να τον παρακούσει κανείς!

Ο Μιχαήλ γίνεται έξω φρενών και ο Μάρκος του απαντάει πως αυτός είναι ο καπετάνιος πια και απαιτεί και από αυτόν να τον σέβεται!

Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα μετά την αποκάλυψη-Ανατροπή στην οικογένεια Βασιλείου

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω-Φεύγει για να πενθήσει το νεκρό μωρό της-Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα;