Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή και η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της καθηλωτικής συνέχειας με τα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια εκεί όπου οι πρωταγωνιστές θα δούνε τη ζωή τους να ανατρέπεται.

Η μάγισσα: Αυτό θα είναι το τέλος του κάθε πρωταγωνιστή

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις θα αρχίσουν να γράφουν για τους ήρωες, με το τέλος να πλησιάζει για αρκετούς.

Πιο συγκεκριμένα, το φινάλε των πρωταγωνιστών αναμένεται να είναι αιματοβαμμένο και με πάρα πολλές συγκινήσεις!

Όσον αφορά την μεγάλη πρωταγωνίστρια, Θεοφανώ, θα πάρει εκδίκηση για τον χαμό της μητέρας της όμως θα κληθεί να πληρώσει το κόστος αυτής της απόφασης.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι, δεν θα γίνει καπετάνιος των Λασκαραίων όμως θα παραμείνει πιστός στην αποστολή του και δεν θα εγκαταλείψει τη φιλική εταιρεία.

Παράλληλα, ο Τζανής, θα νιώσει ανασφάλεια καθώς οι σύμμαχοι του θα τον εγκαταλείψουν ενώ η Μεταξία θα πληρώσει με βαρύ τίμημα την απόφαση της να αναζητήσει την αγάπη σε λάθος αγκαλιές.

Η Γερακίνα θα βοηθήσει την Σκεύω να ξεφύγει από την κατάρα που την ακολουθεί ενώ ο Μάρκος έχει ως μοναδική ελπίδα τον γιο του που θέλει να σώσει.

Τέλος, όλα τα κρίματα του Μιχαήλ θα βγούνε στη φόρα ενώ η Δαμιανή θα δει όλες τις πλεκτάνες της να αποκαλύπτονται!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler: Πόσες ασυλίες θα πάρει η ομάδα του Φάνη Μπολέτση;

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)