Η Μυρτάλη είναι πια αποφασισμένη να φύγει από την Αρεόπολη στη σειρά Η Γη της Ελιάς και η Ιουλία ζητά από τον Ισίδωρο να αγοράσει τις μετοχές της. Όμως, ο Μάνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, μιας που του φαίνεται παράλογο να διαλύσει όσα έχει χτίσει και να κάνει μια νέα αρχή αλλού.

Ούτε αυτός ούτε και κανείς άλλος δεν φαντάζεται ότι η Μυρτάλη είναι τρομοκρατημένη και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεμπλέξει από τον Αλέξη. Ακόμα κι όταν ο Ισίδωρος την πιέζει να ξανασκεφτεί την απόφασή της, εκείνη παραμένει αμετάπειστη. Έχει πια καταλάβει τα τρομερά λάθη που έχει κάνει και τρέμει για το πώς μπορεί να αντιδράσει ο άνθρωπος που τόσο καιρό έχει στο πλευρό της.

Η Αθηνά, η οποία νιώθει τον κίνδυνο, παίρνει το ρίσκο και ανοίγει τα χαρτιά της στον Γιώργη. Του μιλά για τις υποψίες της, του λέει ότι πιθανότατα αυτός σκότωσε τον Μιχάλη, και ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο ίδιος ο Αλέξης στο μεταξύ βλέπει το καινούργιο μαγαζί να ετοιμάζεται και δεν κρύβει τη χαρά του. Η Μυρτάλη, όμως, δεν μοιράζεται τη χαρά αυτή, πράγμα που τον βάζει σε υποψίες… ‘Οσο για τη Μαργαρίτα, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος της ανοίγει εστιατόριο και σκοπεύει να πάρει την πελατεία του Χρήστου, γίνεται έξαλλη μαζί του. Πίσω από την πλάτη του αγαπημένου της, η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της, αγνοώντας τις πιέσεις της Μαρίνας που την παρακαλεί να της εξηγήσει τι συμβαίνει και αν έχει λόγους για να τον φοβάται.

Ο Ισίδωρος πάντως τα λέει όλα αυτά στην Αθηνά, ώστε να κινηθεί γρήγορα και να πάρει πίσω τις μετοχές της, και αυτή καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει… Στο μεταξύ, μια νέα τραγωδία ξεσπά στον ελαιώνα, αφού ένας εργάτης, ο Αργύρης, αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Μαργαρίτας. Αυτή, συντετριμμένη, αναλαμβάνει να πει τα δυσάρεστα νέα στη 18χρονη κόρη του, τη Θεοδώρα (Βάσω Παύλου), η οποία μένει πλέον ορφανή. Λίγο αργότερα, αυτή ζητά από τον Μάνο να την προσλάβει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;