Η γη της ελιάς μας παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου αύριο και η ανυπομονησία είναι τεράστια. Η σειρά του Mega υπόσχεται τον πιο απρόβλεπτο κύκλο μέχρι στιγμής.

Πράγματι το φινάλε της προηγούμενης σεζόν μας άφησε σε μεγάλη αγωνία. Η Βασιλική κόντεψε να πνιγεί και η ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου θύμισε ξένη ταινία.

Ωστόσο ο τρίτος κύκλος θα έχει μεγάλες ανατροπές. Ο Μιλτιάδης ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πλέον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι μόνο στη βεντέτα με τη Χάιδω και την οικογένεια Βαφέα.

Ο Μιλτιάδης δε κρύβει τα αισθήματά του για τη Βασιλική. Η αδυναμία που της έχει θα είναι μάλιστα ο λόγος που θα προσπαθήσει να μείνει μακριά από τη βεντέτα και να προστατέψει τη Βασιλική και το παιδί της.

Πέρα από αυτό όμως βλέπουμε πως ο Μιλτιάδης σώζει της ζωή της κοπέλας από πνιγμό. Όταν αυτή μπλέκεται στη μηχανή ο Μιλτιάδης δρα άμεσα και τις προσφέρει πρώτες βοήθειες σώζοντάς την.

Όπως αποκαλύπτει η Ιφιγένεια Τζόλα , η ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική, στο TV24 αυτό το γεγονός θα δημιουργήσει έναν πολύ στενό και ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους. Ο Μιλτιάδης ανεβαίνει πολύ στα μάτια της και οι δυο τους θα έχουν μία όμορφη σχέση από εδώ και πέρα…

Η γη της ελιάς επιστρέφει αύριο Κυριακή 24/9 – Δείτε το trailer

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Λυκούργου-Αυτοί τον απειλούν!

Η Μάγισσα: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή

Διέλυσε τη Γκαρσία η Μαρία Σάκκαρη και είναι τελικό! – Σηκώνει κούπα τα ξημερώματα