Όταν η δίκη της Αθηνάς στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ξεκινά ξανά, έχει έρθει η σειρά της να απολογηθεί… Ενώπιον δικαστών και ενόρκων, λέει τη δική της αλήθεια προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Ωστόσο τα στοιχεία που είναι ενατίον της είναι συντριπτικά! Η αγωνία όπως είναι φυσικό, κορυφώνεται!

Οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της πολιτικής αγωγής είναι κόλαφος για την Αθηνά, η οποία δείχνει να έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι θα αθωωθεί. Η ίδια νιώθει σίγουρη ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή.

Στο μεταξύ ο  Χρήστος καταλαβαίνει μια μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντί του. Ενώ τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει κοντά και πέρναγαν ώρες μαζί τώρα εκείνος είναι ψυχρός και απόμακρος.

Κάποια στιγμή που περνά απροειδοποίητα από το σπίτι της Μυρτάλης, τους βλέπει να κολυμπούν μαζί στην πισίνα της και τότε πια οι υποψίες του επιβεβαιώνονται: κάτι τρέχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Ωστόσο, πριν βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ρωτά την ίδια τη Μυρτάλη και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως με τον Αλέξη δεν συμβαίνει το παραμικρό. Λίγο αργότερα εκείνη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και της μπαίνουν ψύλλοι στα αφτιά. Θεωρεί πως ίσως συμβαίνει κάτι μεταξύ τους και σπεύδει να το μοιραστεί με τη Μαρίνα.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Γιώργης συζητά με την Ιουλία το μέλλον του γάμου τους και αποφασίζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου. Μπροστά στις υπογραφές, όμως, διστάζει και ζητά από τη γυναίκα του να ξαναμιλήσουν πριν χωρίσουν οριστικά. Προβληματισμένη από τα όσα ακούει, εκείνη τον ρωτά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Η Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο