Ο Γιώργης στη σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, πηγαίνει και συναντάει την Ευτυχία. Ο ίδιος της λέει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο και είναι θέμα χρόνου να είναι και τυπικά πλέον ελεύθερος.

Η Ευτυχία ωστόσο είναι πολύ διστακτική για το μέλλον τους. Λίγο αργότερα για μία ακόμα φορά ο Κουράκος κάνει μια συζήτηση μαζί της. Της λέει ότι μόλις πάρει διαζύγιο δεν θα υπάρχει λόγος να κρατήσουν αποστάσεις και θα είναι ένα κανονικό ζευγάρι.

Εκείνη όμως φαίνεται να έχει ενδοιασμούς γιατί δεν είναι σίγουρη πόσο θα κρατήσει ο χωρισμός.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργης συνεχίζει να την πολιορκεί, αλλά η Ευτυχία έχει πολλά να φοβάται. Δεν ξέρει τι θα γίνει όταν μαθευτεί ότι είναι ζευγάρι με τον Γιώργη, από την πλευρά ειδικά της Ιουλίας, την οποία πέρα από αφεντικό τον υπολογίζει και σαν μια γυναίκα που την έχει βοηθήσει. Παράλληλα όμως σκέφτεται και το μυστικό που έχει για τον φόνο του Ανέστη. Πώς θα μπορέσει να είναι με τον αστυνόμο έχοντας κάνει φόνο; Ολα αυτά κρατάνε πίσω την Ευτυχία!
Στην Αρεόπολη στο μεταξύ  κάνει την επανεμφάνισή του ο θανάτος, που από εδώ και στο εξής θα τον υποδύεται ο ηθοποιός Τόνυ  Δημητρίου. Η παρουσία του ταράζει φυσικά την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που του πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει.

Ο Θανάσης όμως έχει βάλει σκοπό να την εκδικηθεί και έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και την καταγγέλλει και η Δήμητρα αναγκάζεται να τη συλλάβει. Λίγο μετά η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο αλλά η ποινή δεν ικανοποιεί τον Θανάση. Και αφού μαθαίνει από την Χρυσούλα ότι η Αρετή κατέφυγε ακόμα και σε μάγια για να χωρίσει τη Βασιλική με τον Φίλιππο αποφασίζει να βάλει νέο σχέδιο κατά νου.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική νεκρή-Θρήνος στην οικογένεια Καστρινού

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Σασμός: Ο Τόλης καίει τον Μαθιό-Ο Αστέρης σκοτώνει τον αδερφό του;