Αφού συνειδητοποιεί πόσο της λείπουν η κόρη της και η εγγονή της στη Γη της Ελιάς, για πρώτη φορα η Αρετή αποφασίζει να παραμερίσει τον εγωισμό της και να κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τη Βασιλική. ‘Ετσι, της στέλνει ένα ξεχωριστό δώρο, μαζί με μια κάρτα, όπου της ζητά συγγνώμη… Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποδέχεται τον γαμπρό της. Ο Στάθης πηγαίνει να τη δει και την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο. Εκείνη όμως, ως συνήθως, αντιδρά έντονα και οι κατάρες δίνουν και παίρνουν.

Η Μυρτάλη στο μεταξύ, δείχνει για ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της. Ο Κουράκος, από την άλλη, πιέζει την Ευτυχία να τον αφήσει να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της. Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστoρία, προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα.

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του και ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια. Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα νορβηγικά φιορδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών, μια και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωώντας ότι θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Κρίση στη σχέση του Δημήτρη με την Άννα-Τι αποκαλύπτεται

Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης για την κλήρωση Campions League, Europa League, Conference League

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας γίνεται τιμωρός