Ο ξάδελφος του Στάθη στη Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης, και η γυναίκα του, η Ασπασία, ήρθαν για να μείνουν στην Αρεόπολη. Τα μυστικά και οι προθέσεις τους ξεδιπλώνονται σιγά σιγά, ενώ με τη νέα σεζόν θα βγουν στην επιφάνεια όσα κρύβουν. Ειδικά η παρουσία του Δημοσθένη βλέπουμε πως ήδη έχει προκαλέσει αναστάτωση. Ο Στάθης ο οποίος παρακαλάει την Εύα να γυρίσει, είναι ο πρώτος που βλέπει τις «σκιές» στον χαρακτήρα του. Αρχικά αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα όταν αναγκάστηκε να κλείσει συμφωνία μαζί του, η οποία δεν ήταν καθόλου συμφέρουσα.

Σύντομα όμως μαθαίνει έκπληκτος ότι ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και κυριολεκτικά πέφτει από τα σύννεφα στη σειρά του MEGA. Μάλιστα τον ρωτά ευθέως αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά τη νεαρή κοπέλα. Ηγετικό «στέλεχος» της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στην περιοχή, ο Δημοσθένης είναι ένας άνθρωπος που… καμουφλάρεται καλά πίσω από το προφίλ του φιλήσυχου οικογενειάρχη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μαφιόζος για δήμαρχος;

Σκληρός και αδίστακτος, δεν ξέρει να χάνει, ενώ το γεγονός ότι βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Ισίδωρο.

Ο Δημοσθένης θέλει πάση θυσία τη δημαρχία, καθώς από αυτή τη θέση ισχύος θα έχει τη δυνατότητα να κινεί τα νήματα και να καλύπτει καλύτερα τις βρόμικες δραστηριότητές του.

Μια ανάσα πριν από τους τίτλους τέλους, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές… Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκοςενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Όμως ο Δημήτρης έχει εμπλακεί για τα καλά στον υπόκοσμο και δεν Θα έχει καλα τέλος. Σύντομα ο νεαρός άντρας θα πέσει νεκρός.

Γη της Ελιάς: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου