Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας! Αυτό το ρητό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του πάλαι ποτέ όχι μόνο τηλεοπτικού αλλά και πραγματικού ζευγαριού.

Οι δυο τους έκαναν φέτος το «Πρωινό» σχεδόν ενημερωτική εκπομπή και αυτό μπορεί να τους απέδωσε σε ποσοστά τηλεθέασης, έφερε όμως και μια μικρή σύγκρουση ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, που θέλουν να σπάσουν τη ζώνη στα δύο (μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να χωρίζουν… τα έπιπλα του πλατό στα δύο). Ο μεν Λιάγκας θέλει να αναλάβει μια ενημερωτική εκπομπή, που όμως θα έχει και στοιχεία lifestyle, η δε Σκορδά Θέλει να κάνει ένα αμιγώς ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, με κους κους, συνεντεύξεις, μαγειρική, μόδα και ζώδια. Ο ΑΝΤΙ πάντως θέλει το 10-1 να μείνει ως έχει και κάνει τα πάντα για να πείσει το δίδυμο να παραμείνει… δίδυμο!

Επιπλέον οι καλά γνωρίζοντες τα του ΑΝΤ1 ξέρουν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης που πριν λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι δεν φέρεται να επιθυμεί την χρονική μετατόπιση της εκπομπής του. Επίσης δεν γνωρίζουμε στον ΑΝΤ1 πόσο χώρο θα αφήσει ο Γιώργος Παπαδάκης. Ωστόσο αυτό εν μέρει μπορεί τελικά να συμβεί. Και οι δύο νέες εκπομπές να είναι 9.30 με 11.00 και 11.00 με 13.00. Το δεύτερο σενάριο είναι η μετακίνηση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στις 14.00 και οι δύο νέες εκπομπές να έχουν καθαρή δίωρη διάρκεια 10.00 – 12.00 και 12.00 – 14.00. Όπως μάλιστα ακούγεται στους διαδρόμους του σταθμού του Αμαρουσίου, επιθυμία της Φαίης Σκορδά είναι να προηγείται του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον χλωμό αφού τη σκυτάλη θα πρέπει να παίρνει μετά τον Παπαδάκη ο Λιάγκας για να κάνει πιο ομαλή τη… μετάβαση στην ψυχαγωγία.

Οι δύο παρουσιαστές είχαν φροντίσει να ενημερώσουν από νωρίς τον σταθμό για την επιθυμία τους να παρουσιάσουν δύο διαφορετικές εκπομπές την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να συνεχίσει με μια πιο ενημερωτική-κοινωνική εκπομπή και η Φαίη Σκορδά με ξεκάθαρη ψυχαγωγία. Βέβαια, ο ΑΝΤ1, δε φάνηκε να τρελάθηκε με την ιδέα.