Σε πρώτο πλάνο, αυτό που πραγματικά θα φέρει «απέναντι» τον Κουράκο και την Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι η υπόθεση της Αθηνάς. Ο Κουράκος μεθοδικά και χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν συγκέντρωσε όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της και τη συνέλαβε μπροστά στους έντρομους Ισίδωρο, Χάιδω, Λυκούργο και Μαργαρίτα. Η αποκάλυψη του φονικού, αλλά και της διπλής ζωής της Αθηνάς, θα είναι ένα μεγάλο σοκ, που ταράζει συθέμελα την οικογένεια Βρεττάκου. Ο Δημήτρης, τον οποίο για τόσα χρόνια θεωρούσαν γιο της Αθηνάς, ήταν ο εραστής της, που στη συνέχεια τον δολοφόνησε, όπως δείχνουν τα στοιχεία! Η προδοσία ειναι μεγάλη για όλους στη δραματική σειρά του MEGA. Η Μυρτάλη αισθάνεται ότι σπίλωσε το όνομα του πατέρα της. Ο παλαιών αρχών Ισίδωρος, που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εικόνα του, είναι πυρ και μανία, το ίδιο και ο Μάνος και η Ιουλία.

Της επιτίθενται όλοι άγρια για τα ψέματά της και φυσικά της γυρνούν την πλάτη. Παρ’ όλα αυτά ο Κουράκος έκανε ένα μεγάλο λάθος και αυτό η Ιουλία θα του το επισημάνει. Θεωρεί ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί την υπόθεση με μεγαλύτερη διακριτικότητα και να μην κάνει τη σύλληψη την ώρα του γάμου, μπροστά σε τόσο κόσμο. Επίσης πιστεύει ότι εκείνη τουλάχιστον θα έπρεπε να την είχε ενημερώσει. Ο Κουράκος είναι ανένδοτος στη Γη της Ελιάς. Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά του δεν τις συζητά με κανέναν! Επίσης, καθότι ακέραιος, ισχυρίζεται ότι δεν θα επεφύλασσε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στην Αθηνά επειδή τους συνδέουν οικογενειακές σχέσεις. Η Ιουλία δεν δέχεται τις δικαιολογίες του. Θεωρεί πως ο τρόπος του προκάλεσε ένα μεγάλο πλήγμα στο όνομα της οικογένειας.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της β’ σεζόν

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς;

Πότε όμως αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς; Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον που γράφονται αυτές οι γραμμές, και αν ο προγραμματισμός συνεχίσει να είναι ο ίδιος, Η Γη θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου τη γνωστή ώρα δηλαδή στις 21:00.