Η Αντιγόνη, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μάνη και στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μας έχει απασχολήσει. Ειδικά με τον αγώνα που έκανε μέχρι να την αναγνωρίσει και να την αποδεχθεί ο βιολογικός πατέρας της, ο Ισίδωρος, και ο ετεροθαλής αδελφός της, ο Μάνος.

Βέβαια, όσον αφορά τον δεύτερο, εξακολουθεί να κρατάει τις επιφυλάξεις του και γι’ αυτόν τον λόγο έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να κάνει φύλλο και φτερό το παρελθόν αλλά και το παρόν της. Πρόσφατα, όμως, είδαμε στη σειρά του Mega, την Αντιγόνη να πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και να συναντάει τη Μαρία.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί!

Μία συνάντηση που έχει αφήσει αναπάντητα έρωτήματα για μία ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ των δύο γυναικών στο παρελθόν και έχει σημαδέψει τη ζωή της πρώτης. Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς τα κομμάτια του παζλ θα μπουν σε μία σειρά και θα συνδέσουν τις παραπάνω, παράλληλες, ιστορίες…

‘Ολα αρχίζουν όταν ο ντετέκτιβ καταφέρνει να ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της Αντιγόνης και ενημερώνει σχετικά τον Μάνο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γυναίκα, παρόλο που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, αλλά να παραμείνει αφοσιωμένη μόνο στην ιατρική, έχει ήδη ένα παιδί!

Μόνο που αυτό το παιδί, μέσω κάποιων περίεργων επαφών, το έχει δώσει είτε σε ανάδοχη οικογένεια είτε σε ορφανοτροφείο. Κάτι που έχει ξεκινήσει να το ερευνά και πολύ σύντομα θα έχει απάντηση. Ο Μάνος σαστίζει με την παραπάνω αποκάλυψη και, χωρίςνα χάνει χρόνο, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της αγαπημένης του, της Μαρίνας, και τη βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα πει τίποτα και πουθενά.

Εκείνη τη στιγμή, της αποκαλύπτει ότι έμαθε από τον ντετέκτιβ που ερευνά την Αντιγόνη πολλά και διάφορα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει ένα παιδί και το κρύβει απ’ όλους.’Επειτα, ο Μάνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά και τον πατέρα του, τον Ισίδωρο, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού πώς θα διαχειριστούν την παραπάνω αποκάλυψη από εδώ και πέρα.

‘Εκτοτε η Αντιγόνη, αγνοώντας όλα τα παραπάνω, βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου