Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο στη σειρά Η Γη της Ελιάς για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά και ο Λυκούργος, με τη σειρά του, μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, ο οποίος τον συμβουλεύει ότι χωρίς επίσημη καταγγελία, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το μόνο που μπορεί και πρέπει νο κάνει είναι να έχει τον νου του.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά περνά στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη λέγοντας του ότι αν τολμήσει και ακουμπήσει ξανά τη Μαργαρίτα κι εκείνη, θα τον καταγγείλει και την ίδια στιγμή θα βρεθεί στη φυλακή.

Την ίδια ώρα ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι τηs Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο. Παράλληλα η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας έχει ενημερωθεί για τη συμπεριφορά του! Του λέει ότι δεν πρέπει καν να την πλησιάσει!

Στο μεταξύ ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις  συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης παίρνε το μήνυμα και ταράζεται, ενώ λίγο αργότερα ένα σχόλιο της Χρυσούλας τον εξαγριώνει, αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA