Η γη της ελιάς: Στο επίκεντρο μιας νέας βεντέτας θα βρεθεί η οικογένεια Στεφανέα τη νέα σεζόν με τη Χάιδω να είναι η υπεύθυνη για τα κακά που θα συμβούν.

Η δολοφονία του Βαφέα στοιχειώνει τη Χάιδω και δυστυχώς για την ίδια δεν είναι κάτι το οποίο έχει ξεχαστεί τόσο εύκολα. Η ίδια ξέρει ότι ο εμπρησμός στο σπίτι της όπου κινδύνεψαν τόσο η ίδια όσο και η Βασιλική με τη μικρή Στέλλα μόνο τυχαίο χτύπημα δεν ήταν.

Προς το παρόν βλέπουμε ότι δε μπορεί να αποκαλύψει στον Λυκούργο τις ενοχές της και τις σκέψεις της για όλα όσα συμβαίνουν. Ωστόσο αυτή η ώρα δε θα αργήσει καθώς ο κλοιός στενεύει γύρω της και όλοι γύρω της κινδυνεύουν.

Αυτό που αγνοεί όμως η Χάιδω είναι το ρόλο που παίζει ο νεαρός Μιλτιάδης σε όλα αυτά. Ο Μιλτιάδης έρχεται όλο και πιο κοντά στην οικογένεια και παίζει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Φυσικά δεν ενεργεί μόνος. Στα νέα επεισόδια θα δούμε τον αδερφό του να εμφανίζεται ο οποίος είναι άμεσα εμπλεκόμενος με τον επίμαχο εμπρησμό.

Ο αδερφός του θα είναι το πρόσωπο κλειδί το οποίο θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης για τον Βαφέα και την έναρξη της βεντέτας με την οικογένεια Στεφανέα.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κίνδυνος για τον Ισίδωρο-Δύσκολες ώρες για τον Κουράκο!

Μύκονος: Ελεύθερη πτώση – Έπαψε ελληνικό νησί να θυμίζει..

Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor – H λίστα των παικτών