Ο Σωκράτης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αφού έχει κάνει κρυφά τεστ DNA για τη μικρή Αγγελική, συνεχίζει την έρευνά του προκειμένου να έχει ολα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το παιδί στα χέρια των Βρεττάκων. Ετσι ζητά βοήθεια από έναν ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής.

Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση.

Στο μεταξύ ο Μάνος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει στριμωχτεί πολύ άσχημα από τον Ισίδωρο ο οποίος του λέει ότι ανησυχεί. Τότε ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο την αλήθεια και του ομολογεί την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα της Αγγελικής.

Οσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Όμως ο ίδιος προσπαθεί να πείσει την Μαρίνα ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα τον αφήσει να τους πάρει τη μικρή.

Στο μεταξύ στη σειρά του MEGA, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα τηs εξέτασης DNA και επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι η Αγγελική είναι η κόρη του. Ετσι αποφασίζει να πάει και να βρει τους Βρεττάκουs να τους μιλήσει. Ισχυρίζεται ότι ξέρει τα πάντα και θέλει να μπει στη ζωή του παιδιού.

Μετά από αυτό, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού και δεν ξέρουν με ποιο τρόπο Θα το διαχειριστούν. Παράλληλα φωνάζουν την Αντιγόνη για να τους δώσει εξηγήσεις για το πώς έφτασαν σ’ αυτό το σημείο, ενώ ο Mάvoς αποφασίζει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο για το τι μπορούν να κάνουν ώστε να μην τους πάρει το παιδί. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή τηs Αγγελικής.

Ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι θέλει να είναι κοντά στο παιδί του και αμέσωs κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μάνου και πιάνονται στα χέρια!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA