Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή του και την Ιουλία την οποία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο ίδιος βρίσκεται μπροστά σε ένα επικίνδυνο περιστατικό, που τον αποπροσανατολίζει από τα σχέδιά του.

Βλέπει έναν άντρα να τραβάει βίαια ένα αγοράκι να μπει στο αυτοκίνητό του. Ωστόσο, αν και προσπαθεί να τον σταματήσει δεν τα καταφέρνει. Την επόμενη μέρα, όμως, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, ο Στάθης θυμάται από πού γνωρίζει τον άντρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του και το αποκαλύπτει στον Γιώργη και στη Δήμητρα.

Δεν σταματά, όμως, εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, ενώ αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ρουφουλέα.

‘Εκτοτε ο Στάθης στη δραματική σειρά του MEGA είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει και ξεκινάει να τον παρακολουθεί. Μέχρι που ο αδίστακτος εγκληματίας τον καταλαβαίνει και παίρνει τα μέτρα του. Ο Στάθης, έπειτα απο σύσταση του Κουράκου, τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί απο την υπόθεση, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να αποδείξει τη δράση του.

Επιπλέον είδαμε την Αθηνά να αποφυλακίζεται και όλοι να χαίρονται πολύ για την δικαίωσή της. Άλλωστε όλοι γνώριζαν ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε τον Δημήτρη.

Ωστόσο αυτό που μας έκανε να νιώθουμε συμπόνια για εκείνη ήταν το γεγονός ότι βασανίστηκε πολύ όσο ήταν κρατούμενη στις φυλακές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή Βαγγελιώ!

Δυστυχώς όμως δε θα γλιτώσει γρήγορα από την σκληρή κρατούμενη η οποία όταν μαθαίνει ότι η Αθηνά κυκλοφορεί και πάλι στην Αρεόπολη ελεύθερη θυμώνει και ξεκινά να καταστρώνει νέα σχέδια για την εξόντωσή της.

Όπως φαίνεται ο εφιάλτης ξαναγυρνά για την Αθηνά αφού καλείται να αντιμετωπίσει όλους όσους την αμφισβητούν και δεν τους… έρχεται το γεγονός ότι ήταν στη φυλακή.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Μεταγραφές: Αυτές τις προσθήκες θα κάνουν Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Αρης (audio)

Άγρια Γη: Ο Άρης παγιδεύει την Όλγα!