Κορυφώνεται η αγωνία στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Το σίριαλ που διαδραματίζεται στη Μάνη κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου η Μαρίνα και ο Μάνος θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται.

Η γη της ελιάς: Αυτό κάνει η Μαρίνα στον Μάνο όταν μάθει για τα ναρκωτικά

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Μαρίνα θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο περιοδικό MyTV, ο ηθοποιός της σειράς, Τάσος Ιορδανίδης, αφορμή για εξελίξεις στο γάμο της με τον Μάνο, θα φέρει η είδηση του εθισμού του συζύγου της με τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός Μάνος, πολύ σύντομα η Μαρίνα θα μάθει όλη την αλήθεια για τα χάπια, όμως αυτό δεν θα σταθεί ικανό για να κλονιστεί ο γάμος τους.

Αντιθέτως, θα αποδειχθεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνουν και πάλι μια γροθιά οι δύο τους. Η Μαρίνα θα αντιδράσει ώριμα απέναντι σε αυτό το πρόβλημα του Μάνου Βρεττάκου και θα τον στηρίξει προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Το ναυάγιο: Ο Παντελίδης πάει να βάλει τέλος στον Δημοσθένη

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ρήγας στη φυλακή