Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει εμφάνιση στη βραδινή ζώνη μετά από πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για επέκταση της συνεργασίας τους.

Κατά καιρούς έχουμε δει τον έμπειρο παρουσιαστή σε διάφορα πόστα. Από παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών, διαγωνισμών όπως το The Voice ενώ μη ξεχνάμε ότι ξεκίνησε ως παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Φυσικά το δυνατό του σημείο έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια πως είναι η πρωινή ζώνη όπου και σαρώνει την τηλεθέαση σε όποιο κανάλι βρίσκεται και με όποιον συνεργάτη έχει στο πλευρό του.

Την ευελιξία του Γιώργου Λιάγκα και αυτή την δυνατότητα να ανταπεξέρχεται σε κάθε πρότζεκτ θέλει να εκμεταλλευτεί λοιπόν ο ΑΝΤ1 ο οποίος του έχει κάνει πρόταση για να βρεθεί στη βραδινή ζώνη.

Η βραδινή εκπομπή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και θα έχει καλεσμένους από τον πολιτικό χώρο. Καθώς μπαίνουμε στο στάδιο της προεκλογικής εκστρατείας ο ΑΝΤ1 θέλει να κάνει την κίνηση «ματ» ρίχνοντας ένα δυνατό του χαρτί και στήνοντας ένα κόνσεπτ στο οποίο θα έχουμε τους πρωταγωνιστές των εκλογών σε ένα πιο ανάλαφρο και χαλαρό κλίμα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Το ότι ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε πως ισχύει. Το ενδιαφέρον τώρα βρίσκεται στο ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του και πόσο «χαλαρό» μπορεί να γίνει το κλίμα με τους πολιτικούς.

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το «ερωτικό» Survivor, οι στυλίστριες του My Style rocks και το First Dates

Όλγα Τρέμη: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Μυστικό ραντεβού της Όλγας με τον «πατέρα» της – Πέτρος και Ελισάβερ φιλιούνται με πάθος