Η Γέφυρα αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Σε αυτό το πλαίσιο, η ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1 + εξασφάλισε τα δικαιώματα και παρουσιάζει, αποκλειστικά για τούς συνδρομητές του, την έβδομη εκδοχή, δημιουργώντας μία ελληνική σειρά υψηλής ποιότητας. Το σενάριο υπογράφουν οι Κώστας Κεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Αλκη Πολίτη, Nazli Ef Durlu, η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Χαριτίδη, ενώ το καστ αποτελείται από τους Μαντώ Γιαννίκου, Μπουράκ Χακί, Ακύλλα Καραζήση, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκο Ψαρρά, Θάνο Τοκάκη, Αλέξανδρο Μούκανο, Δανάη Επιθυμιάδη, Ατακάν Γιλμάζ . Η συγκεκριμένη παραγωγή, που αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1 +, φέρει τη σφραγίδα της εταιρείας παραγωγής Black Orange.

Η Γέφυρα: Η υπόθεση

‘Ενα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας.

Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν Θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κανουν τα παντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό.’Ομως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψη της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους; .