Πώς τα κατάφερε πάλι η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή, να εκνευριστεί από το πουθενά και να προσβάλλει όχι μόνο μία νεαρή διαγωνιζόμενη αλλά και τους υπόλοιπους τρεις της επιτροπής, δεν κατάλαβε ποτέ κανείς!

Η Βρετανο-Κύπρια κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του (στην κυριολεξία) ακόμα και τον Γιώργο Καράβα που μάλλον ψύχραιμος φαινόταν αφού η ίδια υποστήριζε ότι μία νεαρή κοπέλα δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη απλά ήταν… Κύπρια!

Η Χατζηπαντελή, που να θυμίσουμε ότι δεν θα είναι για πολύ στο διαγωνισμό μόδας του Star αφού το κασέ της παραείναι υψηλό για να μείνει καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, θεώρησε ότι τα σχόλια των υπολοίπων ήταν υπερεκτιμημένα και απλά η 18χρονη Ειρήνη είναι από την Κύπρο!

Η έντονη διαφωνία που είχε τόσο με τον Γιώργο Καράβα και πολύ περισσότερο με τον Τάσο Σοφρωνίου, την οδήγησαν ακόμα και στο να σηκωθεί και να βγει εκτός πλατό για να ηρεμήσει! Από την άλλη η Βίκυ Καγιά, προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους αν και δεν κατάφερε και πολλά.

Αυτό ωστόσο δεν έγινε ποτέ αφού εκείνη επέστρεψε περισσότερο εκνευρισμένη γιατί οι υπόλοιποι δεν ασπάζονταν την δική της γνώμη.

Και η Ειρήνη Παππά ήταν Ελληνίδα, αλλά δεν είναι και όλες οι Ελληνίδες το ίδιο όπως επίσης και η Άννα Βίσση που είναι Κύπρια, δεν μοιάζει και… πολύ με την Σοφία Χατζηπαντελή!

Είπαμε να κάνουμε νούμερα όχι να γινόμαστε…

 GNTM 5- Χατζηπαντελή: Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της Ειρήνης

 

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα