Η ανακοίνωση της Ελένας ότι περιμένει το παιδί του Στρατή στη σειρά Γλυκάνισος, οδηγεί τη Ραζάν στην απόφαση να παντρευτεί τον Καρίμ. Και η Ανθή όμως αποφασίζει να παντρευτεί με τον Έκτορα, όταν βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος.

Ο Στρατής συγκρούεται άσχημα με την Ελεάνα αφού ξέρει ότι η Ραζάν πήρε αυτη την απόφαση επειδή εκείνη της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη σειρά του ΣΚΑΪ. Ο Καρίμ, μάλιστα, τον καλεί στο γάμο, γεγονός που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.
Κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ξεκινήσει, ο Στρατής καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας τη για τον εκβιασμό του Ανδρέα. Εκείνη, προσβεβλημένη από τη στάση του, ανακοινώνει ότι θα φύγει και στήνει το επόμενο σχέδιό της.

Η Αναστασία ενημερώνει την οικογένεια Δεμίρη ότι η Ελεάνα τσακώθηκε άσχημα με τον Ανδρέα, όπως και ότι Θα υποστηρίξει τον Στρατή στο δικαστηριο, αποκαλύπτοντας την αλήθεια που της εκμυστηρεύτηκε ο αδελφός της πριν αυτοκτονήσει. Στην πραγματικότητα βέβαια, πρόκειται για ένα ακόμη κόλπο της, αφού ήδη καθοδηγεί τον Ανδρέα για το πώς θα του αποσπάσει χρήματα. Ο Στρατής πηγαίνει τελικά στο γάμο της Ραζάν. Αφήνει το δώρο του και την αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Στο μεταξύ, η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος. Επιστρέφει σπίτι της πληγωμένη κι ανακοινώνει στον πατέρα της ότι θα παντρευτεί τον ‘Εκτορα άμεσα. Η μέρα του γάμου φτάνει, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα τρέμουν τον Σταύρο – Αυτός είναι ο λόγος

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης