Η Ανθή στη σειρά Γλυκάνισος αποφασίζει τελικά να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της και κλέβεται με τον Νικήτα, ενώ ο Στρατής προσεγγίζει τη Ραζάν και της λέει πως δεν είναι αργά για του δυο τους.

Η Ανθή το σκάει από την εκκλησία με τον Νικήτα. ‘Ολοι είναι σοκαρισμένοι και περισσότερο ο Έκτορας, που παίρνει το αυτοκίνητό του και αρχίζει να τους ψάχνει παντού. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιμετωπίζουν με χαρά αυτή την είδηση.

Ο Έκτορας ρωτάει τον Πολ αν έχει να του δώσει όπλο στη σειρά του ΣΚΑΪ. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Στρατής λέει στη Ραζάν ότι, παρόλο που πια είναι παντρεμένη με τον Καρίμ, δεν είναι αργά για τους δυο τους. Ο Πολ ενημερώνει τον Έκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να φανταστεί ότι τους έχει δει ο Καρίμ, ο οποίος το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ.

Παράλληλα, η ψυχρότητα της Σταθούλας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ανθή, ενώ ο Νικήτας βρίσκει τον Έκτορα και συγκρούονται άσχημα. Ο Ραφαήλ, που είναι παρών ,στον καβγά, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Έκτορα, αλλά άθελά του φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, αφού εκείνος του ανακοινώνει την απόλυσή του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή και όλα πάνε όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Στο μεταξύ, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες, καθώς φοβούνται ότι θα ξαναβγεί στην επιφάνεια μια υπόθεση από το παρελθόν, που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!