Όλοι περιμένουν ο Γλυκάνισος, η δραματική σειρά του ΣΚΑΪ να πάρει τη θέση που της αξίζει στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο μένει να το δούμε και στην πράξη τώρα που η σειρά επιστρέφει σε διαφορετικές μέρες προβολής.

Στο επόμενο επεισόδιο η Ραζάν γυρίζει στο κατάλυμα και λέει βουρκωμένη στη Φατιμέ ότι ήταν με τον Στρατή και ότι του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ξανά. Μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Πίσω στο κατάλυμα, καθώς η Ραζάν χτενίζει τα μαλλιά της, δεν προσέχει μια σκιά πίσω της. Πρόκειται για ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο. Στόχος είναι η Ραζάν!

Από την άλλη η Αλίκη λέει στον Ραφαήλ, ότι τον περίμενε το προηγούμενο βράδυ και εκείνος δικαιολογείται. Ο ίδιος φαίνεται να υποπτεύεται ότι η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης, ο Μπίλι παρενοχλεί χυδαία τη Ραζάν για ακόμη μια φορά, η Χρυσάνθη αποφασίζει να την απολύσει.
Ο Χάρης όμως παίρνει την απόφαση να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει την παρενόχληση. Τι θα κάνει μόλις μάθει ο Στρατής για την παρενόχληση του Μπίλι προς τη Ραζάν; Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Νικήτας δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν. Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ, προκειμένου να φύγουν από το νησί.

Γλυκάνισος: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας