Η Φάζια στη σειρά Γλυκάνισος δίνει το σπίτι της στη Ραζάν για να συναντιέται με τον Στρατή και εκείνη, μεθυσμένη πια από έρωτα, αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από το Καρίμ και το  εκμυστηρεύεται στη Φατιμέ.

Στο σπίτι της Φάζια, ο Στρατής με τη Ραζάν έχουν επιτέλους την ευκαιρία να χαρούν ελεύθερα τον έρωτά τους. ‘Οταν έρχεται το βράδυ, είναι αναγκασμένοι να αποχωριστούν, όμως οι στιγμές που έχουν ζήσει και τα λόγια που έχουν ανταλλάξει είναι τόσο δυνατά, που μένουν καρφωμένα στο μυαλό και των δύο και τους δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουν.

Ξέροντας πια πως δεν μπορεί να πάει πίσω στον Καρίμ, εκμυστηρεύεται στη Φατιμέ πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο. Στο μεταξύ, ο Ευστρατίου μαθαίνει ότι ο Θανάσης ανακάλυψε τους πρόσφυγες και τηλεφωνεί έξαλλος στον Μπίλι. Αυτός, με τη σειρά του, σπεύδει να ενημερώσει τον Πωλ και του λέει να κρυφτεί αμέσως γιατί, αν οι πρόσφυγες αυτοί τον αναγνωρίσουν, τότε κινδυνεύουν και οι δύο. Ο ίδιος ο Ευστρατίου στο μεταξύ αναγκάζεται να παίξει ολόκληρο θέατρο στο τμήμα παριστάνοντας τον ανήξερο για το πώς βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο κτήμα του. ‘Οσο για τον Πωλ, προσπαθεί παράλληλα να υποκλέψει τη συνταγή του Περικλή και απευθύνεται σε έναν νεαρό χάκερ για να τα καταφέρει. Όταν πια την παίρνει στα χέρια του, πηγαίνει στον Φίλιππο και του τη δίνει λέγοντάς του ψέματα ότι ο Έκτορας δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Όταν όμως οι δύο τους δοκιμάζουν, διαπιστώνουν ότι δεν τους αρέσει καθόλου και καταλαβαίνουν ότι μάλλον ο Περικλής ήταν προετοιμασμένος για όλα αυτά. Πάντως, ο Θόδωρος ενημερώνει τον Στρατή για την «κλοπή» της συνταγής από τον Πωλ και για την παράνομη δράση του συνολικά, και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Στο μεταξύ η Φάζια δίνει το κλειδί του σπιτιού της στη Ραζάν, ώστε να συναντιέται όποτε θέλει με τον αγαπημένο της, και οι δυο τους κανονίζουν το επόμενο ραντεβού. Όταν επιτέλους βρίσκονται, η Φάζια φεύγει για να τους αφήσει μόνους να χαρούν τον έρωτά τους. Μόνο που αυτήν τη φορά, κάποιος παρακολουθεί το σπίτι και τις κινήσεις όλων τους…

 

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη