Γιάννης Μποσταντζόγλου: Γιατί θύμωσε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου; Η αλήθεια είναι ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «φοριέται» πολύ τον τελευταίο καιρό. Αρραβωνιάζεται ο Μαυρικίου; Κάμερες; Φίλησε τηην Ιλάειρα ο Μαυρικίου; Κάμερα. Έφτιαξαν τα νύχια τους; Κάμερα.

Και κάπου εδώ ο ηθοποιός Γιάννης Μποστατζόγλου, με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό θέατρο αλλά και τηλεόραση, έγινε έξαλλος! Μάλλον όχι άδικα.

Ο ηθοποιός μίλησε DocVille και την Έμυ Ντούρου και αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που ζει η χώρα, η οποία ωστόσο επιλέγει να ασχοληθεί με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ενώ ξέσπασε και για τον… πολιτισμό των τράπερ.

«Πάντα υπήρχαν οι τζάμπα μάγκες. Όλα αυτά υπήρχαν, αλλά κάποτε κρατούσαν και λίγο τα προσχήματα. Υπήρχε κι ένας φόβος, μια κρυψίνοια κάποιες φορές αδικαιολόγητη. Τώρα είναι λίγο στο φως. Τώρα είναι πιο εύκολο να ξεμπροστιάζεις πράγματα. Βλέπω τις ειδήσεις και λένε πώς παντρεύτηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τη στιγμή που είναι έτοιμος να μπει μέσα ο Τούρκος και να γίνει χαμός, τη στιγμή που έχουμε χρέη, γιατί πρέπει να με απασχολεί αυτός ο άνθρωπος; Καλά να είναι, αλλά γιατί να με απασχολούν με το τι κάνει και τι λέει. Τα παιδιά που βλέπεις εδώ γύρω μας και πίνουν καφέ όταν γαλουχηθούν με αυτά, πώς θα έχουν γίνει στα τριάντα;».

«Πέντε μαλα…ρια που το μόνο που θα τους νοιάζει θα είναι να πάρουν ένα αμάξι να στουκάρουν στον τοίχο, να πάρουν μια μυτιά, να κουβαλάνε πάνω τους κουμπούρια. Ο πολιτισμός των τράπερ, δηλαδή μηδενισμός, κυνισμός, ρατσισμός. Είναι η δόξα του μαλ…α. Δεν θέλω να κάνω τον τιμητή, απλές σκέψεις είναι».