Συγκίνησε τους πάντες στην έναρξη της εκπομπής Fay’s Time, η Φαίη Σκορδά μία εβδομάδα μετά την μεγάλη απώλεια που είχε, αφού έχασε τον μπαμπά της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να πάρει λίγο χρόνο και μερικές ανάσες πριν ξεκινήσει να μιλά στην κάμερα και να ευχαριστεί τόσο το κοινό όσο και το κανάλι και τους συνεργάτες της.

 

«Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής.

Φαίη Σκορδά: Βαθιά συγκινημένη η παρουσιάστρια