Μία είδηση που αφορά στο MEGA και την Νόνη Δούνια παρουσίασε σήμερα (13/2) στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο και πρώην βουλευτής της ΝΔ, δε θα βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Τσουρού μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αποχωρήσει νωρίτερα αν και η ίδια επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια και μετά από πρόταση που της είχε κάνει ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός δικαιώθηκε από αυτή την επιλογή του, του οποίου ήταν διακαής πόθος. Πρόκειται για μία διαφορετική παρουσιάστρια με επιχειρήματα, που ξέρει πώς να τοποθετηθεί και σέβεται τους καλεσμένους του.

Ωστόσο, η ίδια κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα.

Αυτές βέβαια οι εκλογές είναι πολύ δύσκολες και θα πρέπει να κινηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι περιορισμένες. Έτσι, η υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής, θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την εκπομπή του σαββατοκύριακου στις αρχές Μαΐου.

Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι μάλλον έχει βρεθεί ήδη αντικαταστάτης που ακούει στο όνομα του Χάρη Λεμπιδάκη, την οποία ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως μία «πολύ ωραία επιλογή», κάτι που… προσυπογράφουμε. Ο δημοσιογράφος έχει ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή και η χημεία ήταν όντως εξαιρετική.

 

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια