Η ΕΡΤ λανσάρει τη νέα δωρεάν υπηρεσία ERTecho, που «εκπέμπει» πιλοτικά στο www.ertecho.gr. Πρόκειται ουσιαστικά για το ERTflix της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, καθώς εκεί μέσα οι χρήστες μπορούν να ακούσουν όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και των τοπικών ραδιοσταθμών, καθώς και τα νεοσύστατα ψηφιακά προγράμματα.

Στο ERTecho υπάρχει η κατηγορία OnDemand για να ξανακούσετε την αγαπημένη σας εκπομπή, ενώ ειδικές ραδιοφωνικές παραγωγές αναρτώνται στην κατηγορία Podcasts. Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ αποκτούν επίσης το νέο τους ψηφιακό σπίτι στο ERTecho. Περισσότεροι από 200.000 ακροατές την εβδομάδα «συντονίζονταν» έως σήμερα online με τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και τα στελέχη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πιστεύουν πως το νέο αυτό ψηφιακό περιβάλλον Θα προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Σύντομα, η πλατφόρμα ERTecho θα παρέχει «προσωποποιημένες υπηρεσίες», ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ακροατή/χρήστη, αλλά και θεματικές ενότητες με πλούσιο περιεχόμενο από το μοναδικό Αρχείο της ΕΡΤ.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα ενσωματωθούν στο application για κινητά και tablet του ERTecho για να έχετε πάντα μαζί σας τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

ΕΡΤ: Ο Γιώργος Κουβαράς στο κεντρικό δελτίο

Δρομολογήθηκε στο μεταξύ η αλλαγή σκυτάλης στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ. Φαβορί για τη Θέση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου είναι όπως όλα δείχνουν ο πολύπειρος δημοσιογράφο Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος κατά κοινή ομολογία έδωσε νέα πνοή στον ενημερωτικό τομέα της κρατικήςτηλεόρασης με τις εκπομπές του στην ΕΡΤ1 κι το ΕΡΤnews.

Πλέον -αν κι εφόσον προχωρήσει το εν λόγω σενάριο- αναλαμβάνει ακόμη ένα κομβικό πόστο, αφού, όπως φαίνεται, κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να πάρει πάνω του την κάλυψη της κρίσιμης πολιτικής περιόδού που έρχεται, αφού, ανεξαρτήτως του χρόνου των εκλογών η χώρα από το φθινόπωρο και μετά Θα εισέλθει, όπως και να έχει, σε προεκλογική περίοδο. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τη νέα σεζόν Θα συμπεριληφθεί πιθανώς μια σειρά από συνεντεύξεις πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής.