Η Ευγενία έχει γεννήσει ένα αγοράκι, τον γιο του Μάρκου στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ενώ και η Αλεξάνδρα έχει φέρει στον κόσμο την κόρη του Ιάσονα. Όμως, η νεαρή γιατρός, που έχει μάθει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άντρα της με την πρώην αγαπημένη του με την οποία έχει επανενωθεί, τυφλωμένη από έρωτα και ζήλια, τους φωτογραφίζει. Το αποδεικτικό υλικό το στέλνει στον Ιάσονα. Εκείνος με τη σειρά του βουτάει την Αλεξάνδρα μπροστά σε όλους και την απομακρύνει από το κτήμα. Η κοπέλα κλαίγοντας τον παρακαλάει αλλά ο Ιάσονας είναι ανένδοτος.

Την πάει σε μια ερημιά και στρέφει το όπλο του πάνω της. Ομως δεν τη σκοτώνει. Την αφήνει μόνη και φεύγει. Εκείνη καταταλαιπωρημένη καταφέρνει να γυρίσει πίσω. Μπαίνει στο σπίτι κρυφά, παίρνει το όπλο του άντρα της και μπροστά σε όλους του λέει ότι κανείς δεν θα τη χωρίσει από το παιδιά της και τον πυροβολεί δύο φορές. Η Μαργέτα σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο που ο Ιάσονας χαροπαλεύει, έχει στήριγμά της τον Στέφανο. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή. Η Ευγενία νιώθει τύψεις και ο Μάρκος της ζητάει να χωρίσουν.

Ο Ιάσονας βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να καταθέσει στη δίκη της Αλεξάνδρας, όπου λέει ψέματα. Εκεί πιάνεται στα χέρια με τον Μάρκο και μπαίνουν και οι δύο στο κρατητήριο. Την ίδια ώρα η Ευγενία δίνει το παιδί της στη θεία της να το φροντίσει κι εκείνη κόβει τις φλέβες της στην μπανιέρα. Ομως η Νότα επιστρέφει και τη σώζει. Αργότερα της λέει ο Μάρκος ότι δεν είναι κακιά αλλά έκανε κάτι κακό. Εκείνη τότε του ζητάει να τη συγχωρήσει και να γυρίσει.

Την ίδια ώρα η Μαργέτα πάει τα παιδιά στη φυλακή για να τα δει η Αλεξάνδρα. Ομως ο Ιάσονας που τη βλέπει, τα παίρνει και τα κρύβει. Στο μεταξύ στη φυλακή οι κρατούμενες παθαίνουν δηλητηρίαση. Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται και η Νότα μπαίνει στο δωμάτιό της και προσπαθεί να τη δολοφονήσει. Εκείνη όμως ξυπνάει, παλεύει μαζί της και φωνάζει. Η Νότα τρομοκρατημένη φεύγει. Αργότερα η Ευγενία επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή. Της λέει να μείνει μακριά από τον Μάρκο αλλά εκείνη της λέει αυτό που έκανε η θεία της!

Οταν η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται, ο Ιάσονας συνεχίζει να μην της δίνει τα παιδιά. Στο μεταξύ η Νότα βάζει λόγια στην Ευγενία λέγοντάs της ότι για να σώσει τον γάμο της η μόνη λύση είναι να τη βγάλει από τη μέση. Ετσι η τελευταία της στήνει παγίδα! Το βράδυ η Αλεξάνδρα λαμβάνει ειδοποίηση ότι την περιμένει ο Μάρκος. Εκεί όμως εμφανίζεται η Ευγενία που τη σημαδεύει με όπλο. Μπροστά της υπάρχει μία θηλιά. Την αναγκάζει να βάλει μέσα το κεφάλι της και να κρεμαστεί!
Έτσι, ο θάνατός της θα φανεί ως αυτοκτονία και όχι δολοφονία. Με αυτή τη σκηνή θα κλείσει ο πρώτος κύκλος της σειράς Έρωτας Φυγάς. Πέθανε όμως τελικά η Αλεξάνδρα;

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!