Ο Έρωτας Φυγάς καθηλώνει στη δεύτερη σεζόν του με νέους χαρακτήρες να έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο Κιάρι και τις ισορροπίες να έχουν αλλάξει. Ένας από αυτούς τους νέους χαρακτήρες είναι και η Ουρανία.

Η αντίζηλος της Μαργέτας αποκαλύπτεται ότι κρατάει επαφές τόσα χρόνια με τον Ιάσονα, τον γιο του άλλοτε εραστή της. Αυτό θα κάνει έξαλλη την κυρία Δεμερτζή ενώ και η Ουρανία βλέπουμε πως παίζει ρόλο στις εξελίξεις.

Η ηθοποιός Άννα Αδριανού μίλησε στο «7 μέρες tv» για την κοσμοπολίτισσα Ουρανία, ένα πλάσμα «ελεύθερο» όπως την χαρακτηρίζει που έχει βιώσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της χάνοντας και τον σύζυγό της αλλά και τον άντρα που ερωτεύτηκε.

Η Ουρανία, όταν χάνεται η Μαργέτα στο ποτάμι και όλοι τη θεωρούν πεθαμένη, γίνεται η κυρία στο Κιάρι. Ο Ιάσονας τη φέρνει εκεί και της προσφέρει όλα όσα αυτή η γυναίκα δεν έζησε γιατί το είχε υποσχεθεί στον πατέρα του. Όπως και εκείνη αντίστοιχα του φέρεται ως μητέρα.

Πέρα από αυτά όμως, η Ουρανία κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο σοκάρει. Το μυστικό αυτό δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ωστόσο υπάρχουν κάποια ψήγματα, κάποιες υπόνοιες και κάποια περίεργα τηλεφωνήματα. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη οικογενειακή ιστορία…

https://youtu.be/7y2B8uImcIg

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Άγριος καβγάς παρουσιαστή με Υπουργό – Αυτοί ήταν

ΣΟΚ – Χυδαίο σχόλιο άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου

Καιρός: Χαμός με νέο έκτακτο δελτίο – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια!