Ένας άλυτος φόνος συνεχίζει να στοιχειώνει τους πρωταγωνιστές στο Έρωτας Φυγάς. Ο λόγος για τον φόνο του Φίλιππου για τον οποίο τόσο άδικα έχει κατηγορηθεί ο Ιάσονας.

Ο Φίλιππος όμως είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ από τον Κοντογιάννη παρουσία της Ελπίδας. Ο Ιάσονας έφτασε σε σημείο μέχρι και να συνεργαστεί με τον Μάρκο για την εξιχνίαση του εγκλήματος κατά του αγαπημένου του ξάδερφου όμως οι δυο τους δε τα κατάφεραν.

Ακόμη και όταν η γυναίκα του, Φωτεινή, κρυφακούσει την αλήθεια για τον φόνο δε λέει τίποτα από φόβο για τα παιδιά της. Η ώρα της κρίσης όμως για τον Κοντογιάννη πλησιάζει όταν ο Στρατής μαθαίνει τυχαία ότι αυτός είναι ο φονιάς.

Ο Στρατής δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την αλήθεια και τη φήμη του αφεντικού του. Το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα βγάλει λεφτά με αυτή τη πληροφορία και έτσι πράττει.

Έτσι στέλνει στον Κοντογιάννη ένα ανώνυμο απειλητικό μήνυμα ζητώντας του λεφτά για να σιωπήσει. Ο Κοντογιάννης όμως είναι «γάτα» στους εκβιασμούς. Παριστάνει ότι υποκύπτει στον εκβιασμό ενώ στήνει την παγίδα του.

Ο Στρατής πράγματι εμφανίζεται στο ραντεβού που δίνουν και ο Κοντογιάννης κάνει την κίνησή του βγάζοντας όπλο. Ο Στρατής όμως αντιδράει. Βγάζει τον σουγιά που έχει μαζί του και επιτίθεται στον ισχυρό άντρα. Ο Κοντογιάννης σωριάζεται στο έδαφος και ο Στρατής φεύγει τρομοκρατημένος.

Λίγο μετά την κίνησή της θα κάνει και η Φωτεινή η οποία μαθαίνει ότι ο άντρας της είχε σκοπό να την παρατήσει για άλλη γυναίκα. Αυτό ξεπερνάει τα όριά της.

Η Φωτεινή πηγαίνει στην αστυνομία και καταγγέλλει ότι ο άντρας της είναι ο φονιάς του Φίλιππου. Η αστυνομία θα αναζητήσει τον Κοντογιάννη, αυτός όμως θα είναι άφαντος…

Έρωτας Φυγάς: Απολαύστε καθημερινά τη σειρά σε επανάληψη

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας ταπεινώνει την Μαργέτα με την ερωμένη του πατέρα του

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος ο Άγης; Εξαφανίζεται – Δεν αναγνωρίζει το παιδί

Θήβα: Η κοινωνία «ξυπνάει» – Συγκλονιστική συμπαράσταση εκατοντάδων πολιτών σε οικογένεια που χάνει το σπίτι της από πλειστηριασμό