Ο Μάρκος πλέον ξέρει ότι η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον Ιάσονα για να τον σώσει από τη θανατική ποινή στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Πηγαίνει στο αρχοντικό και την περιμένει απέξω. Η Αλεξάνδρα όμως δεν μπορεί να βγει γιατί η Μαργέτα έχει αλλάξει τις κλειδαριές. Η ίδια της λέει ότι η θέση της είναι εκεί για πάντα. Ομως ο Μάρκος βρίσκει τη Ρηνιώ και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη παριστάνει ότι πηγαίνει ένα ποτήρι γάλα στην Αλεξάνδρα και μπαίνει στο δωμάτιό της για να την ειδοποιήσει. Tης λέει πως έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να το σκάσει. Η Γεωργία κρυφακούει. Η Ρηνιώ παριστάνει ότι στραμπούληξε το πόδι της και η Αλεξάνδρα φεύγει κρυφά με το φορτηγάκι του Στρατή.

Συναντάει τον Μάρκο στο εργοστάσιό του. Η Γεωργία ενημερώνει τη Μαργέτα. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας, που πλέον είναι φυγάς αφού έχει αποδράσει από τη φυλακή, πάει και βρίσκει την Αλεξάνδρα μαζί με τον Μάρκο. Της λέει ότι αν δεν πάει μαζί του δεν πρόκειται να ξαναδεί το γιο τους!

Της λέει να τον ξεχάσει και αυτή τη φορά να είναι για πάντα!

Η κοπέλα, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, τον ακολουθεί. Ο Μάρκος κρύβεται και περιμένει το αυτοκίνητό του να περάσει. Μέσα στο αμάξι όμως βλέπει μόνο τη Μαργέτα. Ο Ιάσονας έχει φύγει μακριά με την Αλεξάνδρα και το μωρό.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN