Ο Ιάσονας, μετά τη νέα σύγκρουση που έχει με την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, παίρνει την απόφαση να προσλάβει μία καινούργια νταντά, για να βο-ηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού τους. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια σε πολλούς. Ταυτόχρονα, ο Νικόλας ενημερώνει τον Στέφανο για την άγρια δολοφονία του Ζαφείρη και εκείνος, δίχως να χάνει πολύτιμο χρόνο, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Κατηγορεί αυτόν που ο ίδιος θεωρεί δολοφόνο και τον καταγγέλλει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιάσονα.’Υστερα, ο τελευταίος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ το νέο δεν αργεί να κυκλοφορήσει σε όλη τη Μεσσηνία. Η μητέρα του, η Μαργέτα, είναι σίγουρη για την αθωότητα του αγαπημένου της γιου.

‘Ετσι, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τη φήμη τους και να μην υπάρξουν επιπτώσεις, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπο για να τον βγάλει από τη φυλακή όσο πιο άμεσα γίνεται. Επιπλέον, βρίσκει επιτέλους τον μάρτυρα της δολοφονίας του άντρα της, ο οποίος της αποκαλύπτει όσα φοβόταν να μάθει για τον χαμό του. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η σκληρή γυναίκα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα. Αργότερα, μία έντονη αδιαθεσία που έχει το μωρό ανησυχεί τη νέα νταντά και το πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να ενημερώσει τη Μαργέτα.’Ετσι, εκείνη πιστεύει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε με το μωρό από το αρχοντικό και αντιδρά σπασμωδικά.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Τι στο καλό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Κώστα Φορτούνη το καλοκαίρι;

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!

Δείτε επίσης

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν