Η Μαργέτα με τον Στέφανο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχουν έρθει από νωρίς στη δικαστική αίθουσα αγωνιώντας για την τύχη της Αλεξάνδρας. Πεθερά και νύφη το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά, έχουν κατανοήσει και έχουν συγχωρήσει η μια την άλλη. Από το ακροατήριο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάρκος, ο οποίoς με τον τρόπο του συμπαραστέκεται στην αγαπημένη του. Ο δικαστής καλεί στο βήμα τον Ιάσονα Δεμερτζή κι εκείνος εμφανίζεται στην αίθουσα, ακόμη πονώντας από τον τραυματισμό του. Με αργά βήματα φτάνει κοντά στη δικαστική έδρα. Ο πρόεδρος τον ρωτά τι έχει να πει για την υπόθεση και για τον πυροβολισμό από την ίδια του τη σύζυγο, Αλεξάνδρα Δεμερτζή.

Ο Ιάσονας ξεκινάει την κατάθεσή του.

Η Αλεξάνδρα έχει τα μάτια στο πάτωμα. Ο Μάρκος της ρίχνει κλεφτές ματιές. Ο Ιάσονας λέει στην κατάθεσή του ότι ζήσανε με τπν Αλεξάνδρα έναν μεγάλο έρωτα. Δυστυχώς ακόμα την αγαπάει όπως λέει. Δηλώνει πως έκανε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη, να είναι καλός σύζυγος, καλός πατέρας. Ομως εκείνη τα διέλυσε όλα. Επίσης ο Ιάσονας λέει ότι τη συγχώρησε για τα ψέματα πού είπε όταν ήρθε και έκρυψε ότι ήταν αρραβωνιασμένη. Όμως πλέον δεν αξίζει την αγάπη του αφού ανακάλυψε ότι έβλεπε κρυφά τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Συνεχίζουν να βρίσκονται και δεν χώρισαν ποτέ. Παραδέχεται ότι ήθελε να τη σκοτώσει αλλά δεν το έκανε. Εκείνη όμως τον πυροβόλησε. Γι αυτόν τον λόγο ζητά να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του και να μην τα ξαναδεί ποτέ.

Ο Μάρκος πετάγεται και του λέει πώς τολμά να ζητά κάτι τέτοιο και όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση στο δικαστήριο!

Ο Στέφανος συγκρατεί τον Μάρκο και η Μαργέτα φωνάζει στον Ιάσονα να ηρεμήσει. Ο Ιάσονας πάει να τραβήξει όπλο. Το ίδιο και ο Μάρκος. Τους το παίρνουν από τα χέρια την τελευταία στιγμή. Η δίκη διακόπτεται και οι δύο άντρες είναι υπό προσωρινή κράτηση.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN