Άκρως δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ «Έρωτας φυγάς».

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, η Αλεξάνδρα πυροβόλησε τον Ιάσονα για να μην τη χωρίσει από τα παιδιά της και εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στην αγκαλιά της μητέραςτου, Μαργέτας. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, η γυναίκα θα πληρώσει για την πράξη της με τον πιο φρικτό τρόπο, καθώς καταλήγει σε ένα ψυχρό κελί, κατακλυσμένη από πόνο, τύψεις και αγωνία για την τύχη των παιδιών της.

Από τη στιγμή που μπαίνει στη φυλακή, ο Μάρκος, ο πρώην σύντροφός της, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, αψηφώντας το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά του διαλύει ολοένα και περισσότερο τον γάμο του με τη σύζυγό του, Ευγενία. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρεται εσπευσμένα μετά τον πυροβολισμό του.

Σύμφωνα με το MyTV οι ημέρες κυλούν και αρχίζει η δίκη της Αλεξάνδρας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συζύγου της, ενώ εκείνος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

‘Ολα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα επί σειρά ημερών καταθέτουν στο δικαστήριο αναφέροντας όλα όσα γνωρίζουν για την τραγωδία που συνέβη στο σπίτι των Δεμερτζήδων, τη σχέση μεταξύ του ανδρόγυνου αλλά και την έντονη παρουσία του Μάρκου στη ζωή της Αλεξάνδρας.

Κάποια στιγμή, ο Ιάσονας συνέρχεται και πηγαίνει στο δικαστήριο. Εκεί, καλείται να δώσει κατάθεση και να ακουστεί για πρώτη φορά και η δική του πλευρά για το πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα τη μοιραίο εκείνη μέρα. Οι λέξεις που χρησιμοποιεί όταν μιλάει για την Αλεξάνδρα είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Εκείνη τον ακούει με άδειο βλέμμα, υποταγμένη στη μοίρα της, ενώ ο Μάρκος, που βρίσκεται στο ακροατήριο, αντιδρά έντονα ακούγοντας τα λόγια του. Μάλιστα, ο Ιάσονας δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για τη σχέση που ενώνει τη γυναίκα του με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, και τα αίματα ανάβουν. Ο Μάρκος, μη μπορώντας να παραμείνει ψύχραιμος, βγάζει ένα όπλο με σκοπό να το στρέψει εναντίον του Δεμερτζή. Αμέσως ο Στέφανος και οι άντρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον σταματήσουν, ωστόσο βλέπουν πως και ο Ιάσονας κάνει το ίδιο.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα, οι δύο εχθροί χάνουν τον έλεγχο και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονται πυροβολισμοί, σκορπώντας τον πανικό. Τότε οι αστυνομικοί λειτουργούν πυροσβεστικά για να αποφευχθούν τα χειρότερα και ο Μάρκος με τον Ιάσονα συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο κρατητήριο. Εκεί έχουν τη δυνατότητα να σκεφτούν τι έχουν προκαλέσει ο ένας στη ζωή του άλλου, ενώ παράλληλα η Αλεξάνδρα επιστρέφει καταρρακωμένη στο κελί της, μη μπορώντας να ελέγξει πλέον κανένα κομμάτι της ζωής της.

 

Έρωτας Φυγάς: Κάθε βράδυ στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η οικογένεια Δεμερτζή-Ιάσονας και Μαργέτα γίνονται εχθροί!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πλήγμα για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star