Ο Ιάσονας της σειράς Έρωτας Φυγάς, πιστεύει πως η Αλεξάνδρα δεν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της τότε που μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο και έτσι πάει στην αστυνομία και ζητάει τα στοιχεία της βαλλιστικής. Από εκεί μαθαίνει πως το όπλο ήταν του Μάρκου, αλλά σίγουρος πως εκείνος δεν θα έκανε κακό στην Αλεξάνδρα, σκέφτεται πως η ένοχη είναι η Ευγενία. Ετσι εισβάλει στο σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις. Τη ρωτάει γιατί προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του ενώ 0 Μάρκος με τον Στέφανο τον κοιτάζουν και η Ευγενία δεν μιλάει. Ομως ο Ιάσονας φεύγει για να την καταγγείλει και απειλεί τον Μάρκο.

Ο Στέφανος λέει στον Μάρκο πως δεν επιτρέπεται να αφήσει τη μάνα του παιδιού του να μπει στη φυλακή και του ζητά να τρέξει και να τον προλάβει!

Εκείνος τρέχει να τον προλάβει και τον σταματάει έξω από την πόρτα του εισαγγελέα λίγα πριν τη χτυπήσει. Του ζητάει να μην καταδώσει τη γυναίκα του. Του δίνει το λόγο του πως δεν θα δεχτεί τις μετοχές που του δίνει η μητέρα του στην εταιρεία, αρκεί να μη βάλει φυλακή τη μάνα τον παιδιού του.Ο Ιάσονας δέχεται και δίνουν τα χέρια. Κάποιος, όμως, τους παρακολουθεί και το επόμενο πρωί η αστυνομία συλλαμβάνει την Ευγενία και καλούν και την Αλεξάνδρα για κατάθεση.

Ο Μάρκος μαθαίνει για τη σύλληψη της Ευγενίας και πιστεύει πως ο Ιάσονας αθέτησε τη συμφωνία τους, ενώ ο Στέφανος πάει να βρει τον Ιάσονα και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος του λέει πως δεν είπε τίποτα σε κανέναν και σκέφτεται πως ίσως ο ίδιος ο εισαγγελέας είχε ακούσει τη συζήτησή τους. Και πράγματι έτσι συνέβη. Αργότερα, έξω από την πόρτα του εισαγγελέα, ο Μάρκος συναντά τον Ιάσονα και μην ξέροντας ακόμα την αλήθεια, του λέει ότι αθέτησε τη συμφωνία τους αλλά αρνείται πως είπε κάτι και του λέει ότι ορκίστηκε στα παιδιά του πως δε θα έκανε τίποτα!

Ο Στέφανος μπαίνει μπροστά στον Μάρκο και του λέει ότι δεν το έκανε εκείνος. Μέσα στο γραφείο ο εισαγγελέας, έχοντας τώρα μπροστά του την Αλεξάνδρα και την Ευγενία, ρωτάει την πρώτη αν η Ευγενία Χικίμογλου ήταν εκείνη που την πυροβόλησε. Η Αλεξάνδρα αργεί να απαντήσει και η Ευγενία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Εχει την τέλεια ευκαιρία να απαλλαγεί από εκείνη, αλλά τελικά καταθέτει ψέματα λέγοντας ότι τραυνατίστηκε μόνη της.

Αν και ο εισαγγελέας δεν την πιστεύει, ωστόσο αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερη την Ευγενία. Στο σπίτι η Μαργέτα ρωτά την Αλεξάνδρα για ποιο λόγο δεν είπε την αλήθεια για την επίθεση και εκείνη της απαντάε ότι ξέρει πώς είναι να είσαι φυλακή και να μην έχεις τα παιδιά σου! Καμία μάνα δεν θέλει να το ζήσει αυτό, ακόμα και η Ευγενία.

Από την άλλη η θεία Νότα πιστεύει πως η Αλεξάνδρα προέβη σ’ αυτή την πράξη για λόγους εντυπωσιασμού αλλά η Ευγενία είναι σκεπτική…

 

Έρωτας Φυγάς στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Βλάσσης Χολέβας «άδειασε» την Μαριάντα Πιερίδου-Καμία σχέση με γυναίκα- «Παναγία μου» είπε ο σχεδιαστής

Εύβοια: Άντρας σε πανηγύρι μιμήθηκε τον Πετρούνια και έγινε viral

Τριαντάφυλλος: Χαμός στην πρωινή εκπομπή του OPEN-Κόντρα με την Μαριάντα Πιερίδη