Η συνέντευξη του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς δημοσιεύεται και όλο το Κιάρι θαυμάζει τον ρομαντικό έρωτα του ζεύγους Δεμερτζή. Η εφημερίδα όμως πέφτει και στα χέρια του Μάρκου, που γίνεται έξαλλος από θυμό.

Πηγαίνει στο σπίτι της Ελπίδας και κάνει γνωστό πια σε όλους ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης! Ο Ιάσονας εκνευρίζεται όταν το ακούει και βγάζει όπλο, προκειμένου να τον διώξει από τη γη «του». Η Ρηνιώ μπαίνει μπροστά στον Μάρκο για να τον προστατέψει όταν ο Ιάσονας πυροβολεί! Η νεαρή κοπέλα πέφτει κάτω αιμόφυρτη και όλοι παγώνουν…
Η Ρηνιώ μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. ‘Επειτα από πολύωρη επέμβαση, βγαίνει νικήτρια από το χειρουργείο! Αναρρώνει και δηλώνει ότι… αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος!

Ο Μάρκος πηγαίνει στην Πάτρα να βρει την Ευγενία, η οποία όμως έχει ήδη φύγει για να επιστρέψει και ζητάει τη μετάθεσή της, πράγμα το οποίο μετανιώνει αμέσως, παρότι δηλώνει στον Μάρκο ότι έχουν χωρίσει.

Η Άννα δεν μπαίνει στο τρένο για Αθήνα και επιστρέφει στην αγκαλιά του Νικόλα, ενώ οι γονείς της τρελαίνονται από ανησυχία. Η Μαργέτα με τον Στέφανο κα-ταστρώνουν ένα σχέδιο συμφιλίωσης για τα παιδιά τους. Σύμφωνα με αυτό, ο Μάρκος και ο Ιάσονας πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν, ενώ οι ίδιοι θα είναι δίπλα τους και θα τους παρακολουθούν. Υποτίθεται ότι ο Ιάσονας θα δώσει τα διπλάσια για να πάρει το πρώην σπίτι της Ελπίδας. ‘Ομως στη συνάντηση ο Μάρκος τον αιφνιδιάζει, λέγοντάς του ότι δεν θέλει χρήματα. Θα του το δώσει έτσι, αρκεί να παραχωρήσει ξανά συνέντευξη και να πει ότι στη φυλακή τού είχε ομολoγήσει πως η Αλεξάνδρα ήταν η γυναίκα του και του την  είχε εμπιστευτεί για να την προσέχει. Ο όρος όμως αυτός εξαγριώνει τον Ιάσονα κι έτσι η επιχείρηση… συμφιλίωσης τινάζεται στον αέρα!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική νεκρή-Θρήνος στην οικογένεια Καστρινού

Μιλγουόκι Μπακς: «Φωτιά και λάβρα» ο Αντετοκούνμπο – Διέλυσε τους Κινγκς με 35αρα (vids)

Σασμός: Ο Τόλης καίει τον Μαθιό-Ο Αστέρης σκοτώνει τον αδερφό του;