Στη λέσχη είναι μαζεμένοι όλοι Ιάσονας, Αλεξάνδρα, Μάρκος και Ευγενία σε διαφορετικά τραπέζια στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο πατέρας της Ευγενίας εισβάλλει ξαφνικά και της ζητά ν’ αφήσει αυτόν τον πρώην κατάδικο. Η Ευγενία, όμως, υπερασπίζεται τον αγαπημένο της λέγοντας στον πατέρα της ότι κάνει λάθος! Του εξομολογείται ότι της έχει πει τα πάντα για το παρελθόν του και δεν είναι φονιάς ενώ του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει!

Τέλος του λέει ότι θα μείνουν μαζί γιατί θα παντρευτούν! Τη δήλωση αυτή την ακούνε και από τα γύρω τραπέζια ενώ η Αλεξάνδρα παγώνει και η αντίδραση της δεν ξεφεύγει από τον Ιάσονα που έχει συνέχεια το βλέμμα του στραμμένο πάνω της…

Λίγο αργότερα, στο αρχοντικό, ο Ιάσονας της κάνει σκηνή και καταλήγουν να καβγαδίσουν. Του λέει ότι μπορεί να είναι η σύζυγός του αλλά δεν μπορεί να τον αγαπήσει! Τον παρακαλάει να την χτυπήσει, να την τιμωρήσει αλλά δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ από το μυαλό της τον Μάρκο!

Όταν ο Ιάσονας τη διώχνει για να πάει κοντά του, η Αλεξάνδρα τον ρωτά αν μπορεί να πάρει το γιο της. Εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι ο γιος του δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι και εκείνη του λέει ότι το παιδί είναι του Μάρκου!

Ο Ιάσονας θεωρεί ότι το λέει για να τον πληγώσει και την απειλεί ότι θα σκάψει τάφο και για τους τρεις!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έριξαν τη «βόμβα» οι Ισπανοί – «Στην Αλ Νασρ από 1η Ιανουαρίου με τρελά λεφτά»

Wednesday: Το κομμάτι που σαρώνει στη σειρά του Netflix είναι από το 1962!