Χαμός θα γίνει στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», όπου τα επόμενα επεισόδια δεν πρέπει να χαθούν από τους fans της.

Συγκεκριμένα, η σειρά του OPEN θα φέρει πολύ συγκλονιστικές εξελίξεις που θα προκαλέσουν… τρόμο στους τηλεθεατές.

Η Νότα λοιπόν, η σατανική θεία της Ευγενίας δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και δεν μπορεί να τους βλέπει χαρούμενους.

Έτσι αποφασίζει να βάλει το σχέδιο της σε λειτουργία, το οποίο είναι πραγματικά σατανικό και να πληρώσουν πολύ ακριβά ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα.

Θέλει λοιπόν να τους χωρίσει με κάθε τρόπο, ωστόσο θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αφού δε θα… χτυπήσει κανένα από τους δύο.

Στο στόχαστρο της μπαίνει ο μικρός Γιωργάκης, αφού σε αυτόν θέλει να κάνει κακό και να αυτά που σκέφτεται είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Μέσα στο άρρωστο μυαλό της πιστεύει πως αν δεν υπήρχε το παιδί, τότε ίσως ο γάμος της ανιψιάς της με τον Μάρκο να είχε ελπίδες.

Ο μικρός όμως έφερε κοντά τους γονείς του κι αυτός -θεωρεί η ίδια- φταίει που ο Μάρκος ποτέ δεν έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευγενία.

Και φυσικά πιστεύει πως ο Μάρκος αγαπάει περισσότερο το γιο που έχει αποκτήσει με την Αλεξάνδρα από ό,τι το παιδί που έχει αποκτήσει με την Ευγενία, τον Στεφανάκο.

Ευτυχώς, όμως, ο Μάρκος θα καταλάβει εγκαίρως το εκδικητικό σχέδιο της Νότας, αφού άλλωστε την έχει «μελετήσει» καλά όλο αυτό το διάστημα που αναγκαστικά έζησε κοντά της.

Και θα κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει να πετύχει το σκοπό της και να πληγώσει το παιδί του…

https://youtu.be/QFj8cI8FoJg