Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς, οι ήρωες έχουν αποκαλύψει πια τα πραγματικά τους συναισθήματα και παλεύουν για να βρουν την ηρεμία της. Μόνο φυσικά που η ηρεμία του καθενός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Καθώς λοιπόν ο Μάρκος αγωνιά για την τύχη της αγαπημένης του, προσλαμβάνει δικηγόρο για να αναλάβει την υπεράσπισή της, αφού θεωρεί ότι η οικογένεια Δεμερτζή θα της γυρίσει την πλάτη.

Όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αφού η Μαργέτα αναγνωρίζει τις ευθύνες της για την κατάσταση που επικρατεί στο σπιτικό της. Καταλαβαίνει ότι με τις παρεμβάσεις της κατέστρεψε τις ζωές πολλών ανθρώπων και πάνω από όλα του μοναχογιού της, που τόσο λατρεύει.

Στην προσπάθειά της να τον δει ευτυχισμένο, πέτυχε το ακριβώς αντίθετο… Δεν το βάζει με την Αλεξάνδρα επειδή πυροβόλησε τον Ιάσονα, γιατί καταλαβαίνει πως η ίδια όπλισε το χέρι της νύφης.

«Εμένα έπρεπε να είχε σκοτώσει. Εγώ φταίω για όλα» ομολογεί στον Στέφανο, όμως δεν διστάζει να παραδεχτεί τις ευθύνες της και στην ίδια όταν την επισκέπτεται στη φυλακή. Μάλιστα η Μαργέτα φροντίζει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις να δείξει στην Αλεξάνδρα ότι έχει μετανιώσει για όλα.

Φροντίζει να έχει η νύφη της καθαρά σεντόνια και κουβέρτες στο κελί της και πάντα καλό φαγητό, ενώ της πηγαίνει στο επισκεπτήριο τα παιδιά της να τα βλέπει, για να της ανεβάσει το ηθικό.

Έρωτας Φυγάς: Κάθε βράδυ στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story- Η πιο διάσημη, τηλεοπτική, μουσική Ακαδημία έρχεται στο Star!

«Χρυσάφι» στα πόδια του Σιώπη ρίχνει η Τραμπζονσπόρ!

Το ναυάγιο: Ένα ταξίδι που δεν είχε τέλος!