Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια της σειράς Ελίφ που προβάλλεται στο Star. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς  η Αλέβ προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ πως είναι φίλη της. Εκείνη από την άλλη δεν μπορεί να την πιστέψει και είναι θυμωμένη μαζί της.

Ας ρίξουμε όμως μία ματιά για το τι θα δούμε σήμερα για να μπορείτε να δείτε τη συνέχεια της σειράς

Η Ματσιντέ φεύγει από την έπαυλη. Η ίδια γυρίζει στους δρόμους χωρίς να ξέρει που είναι εξαιτίας των ψεύτικων χαπιών, που της δίνει η Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ την αναζητά παντού. Η Ματσιντέ βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού. Τότε νομίζει ότι ακούει την παιδική φωνή του Κερέμ. Πιστεύει πως εκεί θα βρει τον γιο της. Ο Μαχίρ της σώζει τη ζωή την τελευταία στιγμή. Ο Λεβέντ επιστρέφει στην έπαυλη με μια έκπληξη. Η Ματσιντέ και η Κιγιμέτ επιστρέφουν στην έπαυλη και αυτές και ο Κερέμ είναι αυτός, που τους ανοίγει την πόρτα. Η Ματσιντέ ξεσπάει σε κλάματα όταν τον βλέπει. Όλοι χαίρονται που τον βλέπουν ξανά σπίτι. Η Αλέβ και η Λεμάν καταστρώνουν τα σχέδια τους

 

Ελίφ: Δευτέρα 21/2

Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ. Στη δουλειά η Ασλί είναι ψυχρή απέναντι στον Κερέμ. Η Αλέβ προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ πως είναι φίλη της αλλά εκείνη αμφιβάλει και είναι θυμωμένη μαζί της. Τα πράγματα ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ χειροτερεύουν καθώς τσακώνονται ακόμα και στη μέση του δρόμου πολύ άσχημα.

Το πάρτι για τον Κερέμ γίνεται και όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τη Ράνα, η οποία εμφανίζεται στο πάρτι μόνο για να χαλάσει τη διάθεση των υπολοίπων με την ανεπιθύμητη παρουσία της. Η Ασλί αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφασίζει να πάει στο πάρτι… Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς «Ελίφ»

Τρίτη 22/2 

Όλοι γιορτάζουν την επιστροφή του Κερέμ στην εταιρία. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ κοιτούν ο ένας τον άλλον με πάθος. Ωστόσο αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ράνα. Η Ασλί και ο Κερέμ χορεύουν χαρούμενοι. Η άφιξη του Σινάν έχει μπερδέψει τη σχέση του Ακίν με τη Μπιρτσέ. Η Κιγιμέτ από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινωθεί η κατάσταση υγείας της Ματσιντέ. Ο Σαφάκ μαθαίνει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα…