Μάρα Δαρμουσλή: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της. Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν λίγες μέρες η Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή ηθοποιός που έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι καρπό του έρωτα της με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Εκείνος μάλιστα έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός μέσω ενός instastory.

Η Μάρα Δαρμουσλή την Τετάρτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της. Η φωτογραφία είχε τα πατουσάκια του μωρού και μαζί όλες τις λεπτομέρειες της γέννησης.

Για την ακρίβεια το μωρό της Μάρας Δαρμουσλή και του Βασίλη Τσατσάκη γεννήθηκε στις 13:30 το μεσημέρι στις 10 Ιανουαρίου, έχει 49 εκατοστά ύψος και βάρος 3 κιλά και 20 γραμμάρια.

Στο μεταξύ πριν μερικούς μήνες η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την εγκυμοσύνη της και είπε πως διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι. Με τον σύζυγό μου είμαστε ερωτευμένοι, ήθελα ένα παιδί μαζί του», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

 

«Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23-24 έχεις μία άγνοια, σε νεότερη ηλικία γενικά, τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον, μπορείς να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος», τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή για την κριτική, που δεχόταν στο παρελθόν μία γυναίκα που έμενε έγκυος μετά τα 30.

Μάλιστα, είχε πει πως τις γιορτές θα τις περάσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ανέφερε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη, πριν από 15 χρόνια, είχε μία άγνοια κινδύνου.

Η ίδια σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού και θα το μάθει την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Τέλος, δήλωσε πως σκοπεύει να αφοσιωθεί στο μωρό της για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον ερχομό του.