Ελένη Ράντου – Θετική στον κοροναϊό η ηθοποιός: Και στην πόρτα της Ελένης Ράντου βρέθηκε ο κοροναϊός. Η αγαπημένη ηθοποιός μπήκε και εκείνη στη λίστα με τους επώνυμους που νοσούν.

Με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και μάλιστα ανέφερε ότι διεγνώσθη έπειτα από τρεις ημέρες.

Ελένη Ράντου- Αυτή η φάση είναι σαν πυρκαγιά!

Η ίδια σημείωσε επίσης ότι έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου.

«Και μετά από 3 μέρες έδειξε τελικά θετικό. Κι ας ήμουν με 3 δόσεις εμβολιασμένη. Κι ας είμαι κλειδαμπαρωμένη. Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά. Αρπαμε όλοι! Περαστικά μας!», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδευσε την ανάρτησή της με μία φωτογραφία του τεστ.

Στο μεταξύ απίστευτη είναι η ομοιότητα που έχει η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου με την κόρη της. Αυτό μάλιστα είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η πρώτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε μεταξύ άλλων και στη σειρά του Αντ1, Κωνσταντίνου και Ελένης ανήρτησε μια φωτογραφία με την κόρη της αναφέροντας πως «με καλή παρέα, παντού είναι ωραία» και μας έκανε να θαυμάσουμε το πόσο μοιάζουν!

Ελένη Ράντου- Πώς την έριξε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», για την Ελένη Ράντου.

Οι δυο τους μετρούν 27 χρόνια κοινής πορείας και η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχουν κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, έχοντας αποκτήσει και μια κόρη.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις δυο τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την Ελένη την κυνήγησα δύο χρόνια και την κέρδισα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της, είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός».