Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλο παράθυρο ανοίγει για την παραμονή της στη συχνότητα του Mega, με ορατό -πλέον- το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της, το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Παρότι αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για σημαντικές αλλαγές στον στρατηγικό σχεδιασμό του Mega για την προσεχή σεζόν που δεν θα περιελάμβανε την εκπομπή «Ελένη», το κλίμα φέρεται να μεταστράφηκε μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση της παρουσιάστριας με υψηλά ιστάμενα στελέχη του Mega, στην οποία δόθηκε προοπτική συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης, φέρεται να έχει κατατεθεί και πρόταση για σημαντική μείωση σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας, κάτι που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευ σης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στόχος του Mega είναι να διατηρήσει την Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό του αναζητώντας μια άλλη οδό συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις της δημοφιλούς παρουσιάστριας και ποιες αποφάσεις θα λάβει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όλες οι ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Τέλος το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι

Survivor 2024: Άιρα Αντομαϊτίτε και Σωτήρης Λαμάι κάνουν άνω-κάτω τους Μαχητές

Ψυχοκόρες: Πρεμιέρα τον Απρίλιο στον ANT1 με όλα τα επεισόδια