Από τον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι συ ζητήσεις του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά, ενόψει της λήξης του συμβολαίου της το καλοκαίρι.

Το κανάλι του Φαλήρου διανύει φάση «ενδοσκόπησης» σχετικά με το αν θα επιχειρήσει μεγαλύτερη στροφή στην ενημέρωση, αφιερώνοντας όλο το πρόγραμμα έως τις 14:00 σε ενημερωτικό περιεχόμενο, ή αν θα διατηρήσει τις ζώνες ως έχουν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, αν διατηρηθούν κανονικά τα slots ψυχαγωγίας, η Φαίη Σκορδά παραμένει φαβορί και προτεραιότητα για τον ΣΚΑΪ, που φέρεται ικανοποιημένος από τη συνεργασία με την παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν πηγές από το Φάληρο, το ζήτημα αρχικά έχει να κάνει με τις τυπολογία ες που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα και όχι τόσο με τα πρόσωπα, που θα μπουν στο κάδρο σε δεύτερο χρόνο.

Αν τελικά το slot 12:00-14:00 δοθεί στην ενημέρωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προταθεί στη Φαίη Σκορδά μετακίνηση στη ζώνη 15:00- 17:00, κάτι ωστόσο που θα αποτελέσει την τρίτη αλλαγή ζώνης για την παρουσιάστρια σε ισάριθμες σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 21/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για την 1η ασυλία!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με πόσα χρήματα έφυγε από το Australian Open – Τα δεδομένα στην Παγκόσμια κατάταξη

Ο παράδεισος των κυριών: Η Μάγια τρελά ερωτευμένη με τον Αποστόλη