Στο αστυνομικό τμήμα θα βρεθεί η Ντερίν στη σειρά Άπιστος με την κατηγορία ότι επιτέθηκε θανάσιμα στην Ασιγιά, αλλά εκείνη ορκίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα. Κι ενώ λέει την αλήθεια κανείς δεν την πιστεύει!

Ο ερχομός της νυν γυναίκας του Aράς Θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση του με την Ασιγιά. Ο Βολκάν συνεργάζεται με τη Λεϊλά για να καταφέρουν να τους χωρίσουν και η Ντερίν Θέλει να πετύχει το ακριβώς αντίθετο, καθώς ξέρει πως αν η Ασιγιά μείνει ξανά ελεύθερη ο Βολκάν Θα προσπαθήσει να την κερδίσει πίσω στη σειρά του ΣΚΑΪ.

Κι ενώ λοιπόν ο Βολκάν με τη Λεϊλά καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, ο Aράς έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά, αλλά ο Αλί αντιδράει σ’ αυτό. Ο Βολκάν φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει και το ίδιο του το παιδί για να χωρίσει την Ασιγιά. Δεν τα καταφέρνει όμως και η γιατρός μαζί με τον αγαπημένο της ζουν τον έρωτά τους. Ο Aράς για να πάρει μάλιστα το διαζύγιο από τη Λέιλά διαρρέει στον Τύπο τις φωτογραφίες που δείχνουν την απιστία της με τον ξάδελφό του. Εκείνη ξέρει πως χάνει πλέον το παιχνίδι να τον κρατήσει στη ζωή της και προσπαθεί να πληγώσει την Ασιγιά μέσω του γιου της. Εκείνη όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και της ξεκαθαρίζει να μείνει μακριά ενώ η Λεϊλά απειλεί ότι αν τολμήσει και παντρευτεί τον Aράς θα την κάνει να υποφέρει.

Ο Άπιστος: Ποιος κατηγορεί την Ντερίν;

Η Ασιγιά δεν δίνει βάση στις απειλές της και κάνει να φύγει, αλλά η Λέιλά τη σπρώχνει βίαια πάνω σ’ ένα δέντρο και πέφτει κάτω αναίσθητη και μέσα στα αίματα. Η Λεϊλά βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να την αποτελειώσει, όταν κάποιος άγνωστος τη χτυπάει και πέφτει κι εκείνη αναίσθητη. Η Ντερίν που περνάει τυχαία από εκεί σπεύδει να δει αν είναι καλά οι δύο γυναίκες και καλεί σε βοήθεια. Όλοι όμως κατηγορούν την ίδια για την επίθεση, μιας και με τις δύο γυναίκες είχε κόντρα. Μπορεί η ίδια να φωνάζει, αλλά η αστυνομία τη συλλαμβάνει και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς